Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyni a járt utat a bizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyni a járt utat a bizonytalanért?

Figyelt kérdés
Röviden: Van egy srác, aki iránt 7 éve olyat éreztem, hogy kapásból igent mondtam volna neki. Ő egy éve tudta meg hogy ez így van, de soha SEMMI sem volt köztünk, igaz okot soha sem mondott, igazából 10 mondatot ha beszéltünk egész életünkben. De hihetetlenül vonzódtam hozzá mindig, és olyan volt mintha mindent tudnék róla, tényleg meghalnék érte. Az eltelt 7 év alatt kb 2-3 futó kapcsim volt (pár hetesek). Ez tartott kb tavaly nyárig...amikor megismerkedtem egy sráccal. Nagyon szimpi lett, kedves, humoros, tudtam h vele komolyabban is menne, nem érezném azt mint a másik 2-3-nál, hogy a Nagy Ő-t csalom meg ezáltal. Azzal is tisztában voltam, hogy a másikat el kell felejtenem. Lényeg a lényeg, összejöttünk. 9 hónapja járunk. Rengeteg veszekedés jellemzi a kapcsolatunkat, főleg a távolság miatt (30km, így hétvégente tudunk csak talizni). Féltékenységek, beszólogatások hada. Mindketten makacs típusok vagyunk, nehéz esetek, a másiktól várunk alkalmazkodást, elfogadást stb. De hát kéthetente eljutunk a végleg vége mondatig, de újra, és újra adunk egy "utolsó" esélyt. Mostanában elég sokszor látom a nagy love-mat, és elgondolkodtam azon, hogy hátha mégis lenne esély h esetleg vele...teljesen összezavarodtam. A mai napig ha meglátom úgy ver a szívem, hogy húúú, a páromat is szeretem, de nála mégsincs meg már az a gyomorösszerándlás stb. Igazából a fő kérdésem, h van-e értelme így a jelenlegi kapcsolatomnak??? Úgyhogy más hevesebb érzelmeket vált ki belőlem, annak ellenére h tudom nála soha sem lenne esélyem? És ha ennyire sokat veszekedünk, van-e értelme együtt maradnunk? Nem fogjuk végleg "megölni" egymást? Ha két ember ennyit veszekszik, valóban egymásnak valók lennének-e??? Minden választ szívesen olvasnék....köszönöm.
2008. jún. 12. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

:) En is igy voltam...te tudhatod csk igazan h mit erzel, en elmondom en hogy jartam, hatha tanulsz belole.

Azt hiszem a Nagy Om nekem is mar elment, szerettem, pont mint te..volt baratom 1 ev 7 honapig, es folyton gondolkodtam h nem hagynam-e ott s fogjam vissza maganak...aztan a baratommal kihult a kapcsolat, s bejott valaki akit azt hittem, h boldogabba tesz,a regit is elfelejtem.vegul jott a baratom h akar szakitani...en mondtam h gondoljuk at, beleegyezett h hozzuk helyre...de en kimentem aznap az ujjal...s annyira belegabalyodtam h gondoltam otthagyom mert az uj az jobb mint akarmelyik...kimentem a sraccal, vegul paran meglattak,s akkor beszeltem a baratommal h szakitsunk...es kiderult ahogy jobban megismertem a sracot, hogy nem is az en esetem, es nem jott ossze a dolog...

A te esetedben...hat hallgass a szivedre. az a nagy o leallna veled? biztos kapcsolatot tudnal vele? en megbantam h a biztosat feladtam,s mar hiaba megyek vissza hozza.nagyon jol gondold meg mit teszel nehogy ket szek kozt a pad alatt maradj

2008. jún. 12. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

nagyon egyzserű a válasz, valószínüleg te is átlátnád, ha nem lennél a te helyedben, na szóval: ha a mostani kapcsidba is csak azért mentél bele, hogy elfelejtsd a "Nagy Ő"-det, és a kapcsid tele van veszekedésekkel,akkor semmi értelme tovább folytatni.

Szerintem.

A nagy Ő-dnek van barátnője? tudj meg minél többet rüla, férkőzz lassan a bizalmába, és semmi sem lehetetlen! a mostani kapcsidat meg szertinem minél hamarabb fejezd be, mert tönkreteszed magad is.

Töltődj fel, hogy újult erővel vágj bele az új kapcsidba! (talán a Nagy Ő-vel):) sok sikert!

2008. jún. 12. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

1: nem csak azért mentem bele mert hátha el tudom felejteni...hiszen akkor jópár kapcsim lehetett volna, hanem mert tényleg nagyon bejött, és hittem benne h ő lesz a nagy ő, csak hát ez a sok veszekedés, bizalmatlanság :( nem hogy megerősít, sőt. Barátaim szerint azért nem lépek ki belőle, mert félek hogy egyedül maradok, hiszen már 15-16 éves vagyok. Nem tudom. Bár elgondolkodtató h a kívülállók azt mondják mind hogy legyen vége. Ugyanakkor meg tényleg hihetetlenül jól elvagyunk amikor minden rendben van.

2: a "plátói nagy ő-nek" nincs kapcsolata évek óta, sőt mindenki egy hihetetlen taplónak tartja, alig vannak barátai, nem tudom...engem soha nem bántott meg. Próbáltam a bizalmába férkőzni, de elutasított, esélyt sem adott még egy beszélgetésre sem, csak annyit mondott hogy ő genya, ne akarjam megismerni. De konkrét okot nem mondott, h pl ronda vagy, nem vagy szőke,nagy a melled , egyszerűen semmit se. 99% h nála semmi esélyem se lenne, már lemondtam róla. Csak a kérdésembe azért írtam bele, mert jobban lángoltam mint hónapok óta, most h újra megláttam őt. Azt hiszem már az irományomból is kítűnik h össze vagyok kavarodva, és tudom is mi lenne a leg"jobb" döntés, csak nem merem :( Mégegyszer köszönöm :(

2008. jún. 12. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Jav: nem 15-16 éves vagyok, huszonéves
2008. jún. 12. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok: az igaz hogy minden kapcsolatban vannak veszekedések, de ha nálatok nagyon gyakoriak és hevesek,akkor nem érdemes folytatni. De én úgy gondolom hogy 15-16 évesen még nagyon nagyon fiatal vagy, rengeteg időd van az ismerkedésre, lehet egy másik srác jobban meg fog fogni mint a mostani "nagy Ő"-d:)

Azon a véleményen vagyok, hogy jobb egyedül, mintsem egy veszekedésekkel tarkított kapcsiban, ahol "megölitek" egymást.

2008. jún. 12. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
jah, de akkoris még van időd!
2008. jún. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!