Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyni a járt utat a bizonytalanért?
:) En is igy voltam...te tudhatod csk igazan h mit erzel, en elmondom en hogy jartam, hatha tanulsz belole.
Azt hiszem a Nagy Om nekem is mar elment, szerettem, pont mint te..volt baratom 1 ev 7 honapig, es folyton gondolkodtam h nem hagynam-e ott s fogjam vissza maganak...aztan a baratommal kihult a kapcsolat, s bejott valaki akit azt hittem, h boldogabba tesz,a regit is elfelejtem.vegul jott a baratom h akar szakitani...en mondtam h gondoljuk at, beleegyezett h hozzuk helyre...de en kimentem aznap az ujjal...s annyira belegabalyodtam h gondoltam otthagyom mert az uj az jobb mint akarmelyik...kimentem a sraccal, vegul paran meglattak,s akkor beszeltem a baratommal h szakitsunk...es kiderult ahogy jobban megismertem a sracot, hogy nem is az en esetem, es nem jott ossze a dolog...
A te esetedben...hat hallgass a szivedre. az a nagy o leallna veled? biztos kapcsolatot tudnal vele? en megbantam h a biztosat feladtam,s mar hiaba megyek vissza hozza.nagyon jol gondold meg mit teszel nehogy ket szek kozt a pad alatt maradj
szia!
nagyon egyzserű a válasz, valószínüleg te is átlátnád, ha nem lennél a te helyedben, na szóval: ha a mostani kapcsidba is csak azért mentél bele, hogy elfelejtsd a "Nagy Ő"-det, és a kapcsid tele van veszekedésekkel,akkor semmi értelme tovább folytatni.
Szerintem.
A nagy Ő-dnek van barátnője? tudj meg minél többet rüla, férkőzz lassan a bizalmába, és semmi sem lehetetlen! a mostani kapcsidat meg szertinem minél hamarabb fejezd be, mert tönkreteszed magad is.
Töltődj fel, hogy újult erővel vágj bele az új kapcsidba! (talán a Nagy Ő-vel):) sok sikert!
Köszönöm a gyors válaszokat.
1: nem csak azért mentem bele mert hátha el tudom felejteni...hiszen akkor jópár kapcsim lehetett volna, hanem mert tényleg nagyon bejött, és hittem benne h ő lesz a nagy ő, csak hát ez a sok veszekedés, bizalmatlanság :( nem hogy megerősít, sőt. Barátaim szerint azért nem lépek ki belőle, mert félek hogy egyedül maradok, hiszen már 15-16 éves vagyok. Nem tudom. Bár elgondolkodtató h a kívülállók azt mondják mind hogy legyen vége. Ugyanakkor meg tényleg hihetetlenül jól elvagyunk amikor minden rendben van.
2: a "plátói nagy ő-nek" nincs kapcsolata évek óta, sőt mindenki egy hihetetlen taplónak tartja, alig vannak barátai, nem tudom...engem soha nem bántott meg. Próbáltam a bizalmába férkőzni, de elutasított, esélyt sem adott még egy beszélgetésre sem, csak annyit mondott hogy ő genya, ne akarjam megismerni. De konkrét okot nem mondott, h pl ronda vagy, nem vagy szőke,nagy a melled , egyszerűen semmit se. 99% h nála semmi esélyem se lenne, már lemondtam róla. Csak a kérdésembe azért írtam bele, mert jobban lángoltam mint hónapok óta, most h újra megláttam őt. Azt hiszem már az irományomból is kítűnik h össze vagyok kavarodva, és tudom is mi lenne a leg"jobb" döntés, csak nem merem :( Mégegyszer köszönöm :(
2. válaszoló vagyok: az igaz hogy minden kapcsolatban vannak veszekedések, de ha nálatok nagyon gyakoriak és hevesek,akkor nem érdemes folytatni. De én úgy gondolom hogy 15-16 évesen még nagyon nagyon fiatal vagy, rengeteg időd van az ismerkedésre, lehet egy másik srác jobban meg fog fogni mint a mostani "nagy Ő"-d:)
Azon a véleményen vagyok, hogy jobb egyedül, mintsem egy veszekedésekkel tarkított kapcsiban, ahol "megölitek" egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!