Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? -lányok irjatok!

Ha tetszel a lánynak, akkor tuti, hogy nem fogja zavarni.
Hány éves vagy és hány éves a lány? Mert itt ez is fontos, hogy mennyire tudja a lány felfogni. Én 16 éves lány vagyok, és én teljesen megérteném ezt a helyzetet. Nem is kérnék tőle semmit, még ha van pénze akkor sem.

egyszerüen
ne foglalkozz ezzel...ha tényleg tetszel neki,akkor igy is fogsz
normálisabb lányok nem várják el,hogy a pasi elcipelje őket mindenféle flancos helyre...
(hozzáteszem mikor jelenlegi párommal ismerkedtünk,helyzet hasonlo volt,és azt is láttam előre,h kb 2 évig jobb se lesz,nem hatott meg...azt amugyse hagyom,hogy pasi fizessen helyettem,de ha nagyon akartam,hogy menjünk valahova,akkor egyszerüen fizettem én..persze pasik egojának ez nem tesz jot...egy darabig...de egyenjoguság van,akkor ne ezen akadjunk fenn)
L

jajj bocsi az kimaradt, hogy hogy mondd el :)
Szerintem jobb ha az igazat mondod el neki, hogy mit érzel stb... és aztán megpróbálod megcsókolni :)
20:13-as voltam

mi is így vagyunk a barátommal. igaz, én egy kicsit jobban állok, mert van ösztöndíjam, és ha meghúzom a gatyamadzagot, akkor tudok félretenni egy kicsit :) egyébként, mivel a fontosabb dolgokat (szükséges ruhák, kaja, fürdőszobai dolgok) a szüleim fizetik, ezért nem is tudnék mit kérni tőle... tudom h neki még annyi sincs mint nekem, ezért eszembe nem jutna tőle kérni h héé figy hívj már meg
ha meghív, rendszerint visszautasítom. szerintem egy értelmes lány már fel tud mérni egy ilyen dolgot és nem veri ki a hisztit ha nem költesz rá ezreket minden héten.

pont, a második válaszoló korrekt választ adott, te nem tehetsz arról hogy "szegény" családba születtél, úgy énsem, hogy gazdagba, nem te döntöd el hogy milyen körülmények között élsz, de te tehetsz róla hogy ez változon, dolgozz és takarékoskodj...
bmw m3 e92-m van 17 évesen, a barátnőmnek meg suzuki ignis, nem az számít hogy milyen anyagi körülmények között élsz...tudod... a szerelem vak ahogy mondani szokták

Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon rendesek vagytok!:)
Most hogy így mondjátok..végülis elég idősek vagyunk hogy meg tudjuk érteni ezeket a dolgokat.( mindketten 20) Csak számomra nehéz mert félek a csalódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!