Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? -lányok irjatok!

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és eléggé bejön, én is neki,szeretném ha összejönnénk.Viszont én elég szegényes körülmények között élek, és nem tudom mit szólna vagy hogy fogadná ezt.Meg azt is hogy sokszor nincs pénzem, nem tudom elhívni ide -oda.Ez engem nagyon zavar és úgy érzem ez az ami leginkább gátol az ismerkedésben.Hogy lépjek túl ezen?
2009. szept. 21. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Szia Járnál velem? Így valahogy de ne zavarjon hogy szegényesebb vagy ha szeet elfogad amúgy nyáron menj el dolgozni és takarékoskodj. én is ezt csináltam.
2009. szept. 21. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel a lánynak, akkor tuti, hogy nem fogja zavarni.

Hány éves vagy és hány éves a lány? Mert itt ez is fontos, hogy mennyire tudja a lány felfogni. Én 16 éves lány vagyok, és én teljesen megérteném ezt a helyzetet. Nem is kérnék tőle semmit, még ha van pénze akkor sem.

2009. szept. 21. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

egyszerüen

ne foglalkozz ezzel...ha tényleg tetszel neki,akkor igy is fogsz

normálisabb lányok nem várják el,hogy a pasi elcipelje őket mindenféle flancos helyre...

(hozzáteszem mikor jelenlegi párommal ismerkedtünk,helyzet hasonlo volt,és azt is láttam előre,h kb 2 évig jobb se lesz,nem hatott meg...azt amugyse hagyom,hogy pasi fizessen helyettem,de ha nagyon akartam,hogy menjünk valahova,akkor egyszerüen fizettem én..persze pasik egojának ez nem tesz jot...egy darabig...de egyenjoguság van,akkor ne ezen akadjunk fenn)

L

2009. szept. 21. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

jajj bocsi az kimaradt, hogy hogy mondd el :)

Szerintem jobb ha az igazat mondod el neki, hogy mit érzel stb... és aztán megpróbálod megcsókolni :)

20:13-as voltam

2009. szept. 21. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

mi is így vagyunk a barátommal. igaz, én egy kicsit jobban állok, mert van ösztöndíjam, és ha meghúzom a gatyamadzagot, akkor tudok félretenni egy kicsit :) egyébként, mivel a fontosabb dolgokat (szükséges ruhák, kaja, fürdőszobai dolgok) a szüleim fizetik, ezért nem is tudnék mit kérni tőle... tudom h neki még annyi sincs mint nekem, ezért eszembe nem jutna tőle kérni h héé figy hívj már meg

ha meghív, rendszerint visszautasítom. szerintem egy értelmes lány már fel tud mérni egy ilyen dolgot és nem veri ki a hisztit ha nem költesz rá ezreket minden héten.

2009. szept. 21. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátom milliomos lenne, akkor sem engedném, hogy állandóan pénzeljen, meghívjon mindenhova, fizessen mindent... Amint jobban összemelegedtek rájössz majd, hogy a lányok többsége nem a pénzre hajt (hiába is állítják sokan ezt.) Mondd el neki.
2009. szept. 21. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

pont, a második válaszoló korrekt választ adott, te nem tehetsz arról hogy "szegény" családba születtél, úgy énsem, hogy gazdagba, nem te döntöd el hogy milyen körülmények között élsz, de te tehetsz róla hogy ez változon, dolgozz és takarékoskodj...

bmw m3 e92-m van 17 évesen, a barátnőmnek meg suzuki ignis, nem az számít hogy milyen anyagi körülmények között élsz...tudod... a szerelem vak ahogy mondani szokták

2009. szept. 21. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
ha tényleg olyan a lány, akkor gondolom most sem a pénz miatt szimpatizáltok egymással. sztem csakis őszinte légy vele, nem kell eljátszani a pénzesfiút, ha ezt tök őszintén adod elő, hidd el, csak értékelni fogja
2009. szept. 21. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondot okoz neki, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy ide oda hívd meg, akkor felesleges az idődet és a szeretetedet egy üres felszínes nőre pocsékolni. Nem muszáj ám állandóan olyan helyre menni, ahol szórni kell a pénzt. Egy kirándulás kettesben, egy séta valami szép helyen, vagy egy közös filmnézés sokkal többet ér szerintem mintha elvinnéd egy diszkóba és meghívnád valami piára. Ha nem képes megérteni, hogy nem állsz jól anyagilag, akkor meg menjen a fenébe, találsz jobbat is. Amúgy azért hozzáteszem, egy lánynak inkább kellemetlen ha állandóan a barátja fizet mindent, és nem is várja el. Az más ha egyszer-egyszer meghív egy fagyira, vagy valamire. De túlzásba sem szabad vinni. Engem legalábbis zavar ez a dolog.
2009. szept. 21. 20:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon rendesek vagytok!:)

Most hogy így mondjátok..végülis elég idősek vagyunk hogy meg tudjuk érteni ezeket a dolgokat.( mindketten 20) Csak számomra nehéz mert félek a csalódástól.

2009. szept. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!