Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érhet véget egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhet véget egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mi volt az ok? Ha utólag visszagondolsz, lehetett-e volna több a kapcsolatból, ha valamin változtattok? Van olyan, aki tényleg egy életre nem tudja elfelejteni (pl már 10 éve). Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 7. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
pl. elköltözik..
2013. ápr. 7. 09:42
 2/4 Minekaz144 ***** válasza:

Elég sokféle módon. Az utolsó kapcsolatomnak 3 hónapja lett vége. Olyan okok miatt állítólag pl: hogy én nem törődtem vele eléggé mert akkor is azt mondtam neki, hogy menjen dolgozni mert muszáj mikor szüksége lett volna rám és inkább velem szeretett volna lenni. Azt tudni kel róluk, hogy elég nehéz sorsuk van nagy hitel stb... és én mindig sajnáltam, hogy rengeteget kell gürcölnie de mit kellett volna mondanom, hogy nem menj szivem legyél velem közbe kirugnak de mitszámít...

A lényeg, hogy az én exem naív volt aranyos kedves imádnivaló de sajnos buta. Mindent félreértett mindig pl: ha megígértem, hogy elmegyek nála és sajnos nem jött össze mert közbe jöttek dolgok meló stb. Akkor azt ő úgy gondolta, hogy biztos nincs kedvem menni és kifogás. A legfontosabb pedig, hogy minden ilyen apróságokat úgymond összegyüjtött magába és nem nekem mondta el hanem a kis idióta barátnőinek akiknek még kapcsolatuk se volt ők pedig ellenem fordították, hogy biztos nem szeret stb...

A lényeg, hogy nagyon szerettem és ott támogattam ahol tudtam de sajnos buta volt és befolyásolható. Az meg már más téma, hogy elég dúrva módon szakított amit nem érdemeltem meg. Valójában az is lehet, hogy nem volt velem semmmi gond csak egyszerüen rám unt és csak elterelésként használta az én "végzetes hibáimat" arra, hogy ő neki kell más. Mivel a szakítás után pár nappal már más pasival kavart de mondom ez rejtély...

Ha visszagondolok igen lehetett volna több ha nem lett volna ilyen naív és velem beszéli meg a gondjait. Én szerettem volna idővel magamhoz költöztetni stb...

Ez egy 7 hónapos kapcsolat volt és nagyon jól megvoltunk.

Én 23/F ő 23/L

És a mai napig hiányzik nagyon ő pedig már rég mással kavar.

2013. ápr. 7. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Megcsalás, másikért elhagyás, sok veszekedés miatt kihalt érzelmek, volt ahol csak baráti szeretet volt ott én szakitottam mert a srác kapcsolatfüggőként leélt volna ilyen langyosan egy életet stb..

Nekem 2 éve ért véget egy 4 éves kapcsolatom az első nagy szerelmem volt őt 1,5-2 év kellett elfelejteni. A második exem volt a barát, rajta elég hamar túltettem magam mert nem voltam szerelmes. A mostani exemmel 3 hónapig voltunk együtt immár 2 hónapja külön de még mindig pokolian szenvedek. Főleg, hogy barátként a mai napig találkozunk néha pedig én legszivesebben az emlékét is kitörölném.

2013. ápr. 7. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
24/L voltam
2013. ápr. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!