Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretni. Mit tegyek? (b. lent)

Figyelt kérdés
Nem tudok szeretni, sose szerettem igazán senkit. nekemnemmegy, fiúm se volt még de már szeretnék viszont . életemben egyszer voltam nagyon szerelmes a többi csak fellángolás.. de azis csalódás lett.. :S A probléma onnan adódik hogy van önbizalmam és a pasikat bevonzom, és regeteg jelentkező van de én szeretet nélkül nem tudok belevágni, sőt, ismerkedni se tudok /merek / mert rossul leszel ha a helyes fiúkra is ránézek. örökké szingli leszek? Kérlek ne nevessetek , hanem segitsetek :SS PLS :S
2009. szept. 21. 16:37
 1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2009. szept. 21. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok , és nekem nem megy a szeretet. :S
2009. szept. 21. 17:26
 3/7 anonim válasza:

előző vagyok

szerintem még bőven van időd, és olyan nincs hogy nem tudsz szeretni, mindenki tud, csak kell valaki :)

"van önbizalmam és a pasikat bevonzom, és regeteg jelentkező van"

hát ha ez van akkor nagy gond nem lehet :)

(ha még valami kérdésed nyugottan irj mélt)

16/f

2009. szept. 21. 17:33
 4/7 anonim válasza:

még valami :D

"és nekem nem megy a szeretet."

Ne igy állj hozzá! Ha bebeszéled magadnak még rosszabb lesz :)

2009. szept. 21. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Neked is az hiányzik, hogy szenvedhess végre valakiért. Szerintem csak akkor tudnád becsülni azt, hogy szóbaálnak veled, ha nem nézne rád senki. De talán majd jön egy pasi, akinek nem fogsz kelleni, akkor majd biztos beleszeretsz.

Vagy leszbi vagy :)

2009. szept. 21. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha eljön az életedbe a Nagy Ő tudni fogod majd szeretni, én is így voltam vele, mind csak fellángolás volt, aztán amikor szerelmes lettem az első barátomba, hát az volt életem egyik legszebb időszaka:) ne félj, nemsokára belép az életedbe a nagy szerelem és akkor már nem azzal fogsz foglalkozni, hogy te jó ég, szingli leszek!
2009. szept. 21. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
420420. kérdés :D blaze it
2016. márc. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!