Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normalis, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normalis, ha az anyam nem engedi 14eves letemre hogy pasjm legyen, vagy hogy este kint legyek? Mivel tudnam elerni hogy jobban megbizzon bennem? Koszi a valaszt elore is

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiltanám neki, hogy már legyen pasija, mert így legalább megtanulja, hogy mi mit jelent náluk. Ha pár év múlva igazán beleszeret valakibe, úgy, hogy pillangókat érez röpködni a hasában, ne ide jöjjön kérdezgetni, hogy vajon szerelmes vagyok-e belé, tetszem-e neki. :3 Azonban csak délután és hétvégén engedném őket találkozni pár órára, szó sem lehetne róla, hogy egymásnál alszanak, és azt is elmagyaráznám, hogy a szex még korai, és ne legyen naiv. Ha a tanulás rovására menne, korlátoznám a találkákat.

Abban igaza van, hogy este nem lehetsz kint. Nem benned nem bízik, hanem a többi emberben. Velem már annak ellenére is, hogy nem vagyok szép, többször is előfordult, hogy kaptam szexszel kapcsolatos beszólásokat, a buszon még el is állták előttem az utat, nagyon megijedtem, de arrébb löktem a csávót. Sokan már-már ijesztően részletezik, mit tennének a lányokkal...Ez persze fényes nappal történik.

Most képzeld el este ezeket a kanos, IQ fighter kamaszfiúkat este, amikor egyedül vagy, vagy 1-2 barátnőddel, ők meg mondjuk hullarészegek. Ha azt mondod, hogy te nem akarsz semmit, szerinted azt mondják, hogy bocsi, nem is zavarunk tovább? Nem! Akkor már nem csak a beszólogatás, fütyülés fog menni, hanem több is. Amit te nem akarsz.

Illetve rengeteg mostanában a csaló, rabló, tolvaj. Ha körbeáll 4 nagydarab férfi késsel, és kérik a telefonodat, pénzedet, akkor biztos meg tudod védeni magad?

17/L

2013. ápr. 6. 00:38
 12/12 anonim válasza:
47%
Az új törvények szerint kiskorú személy 8óra után nem tartózkodhat a házon kívül! És igen normális,nekem 18éves koromig beleszólt anyám hogy kivel legyek,végül is vissza gondolva igaza volt,mert mindig a "rossz" embert fogtam ki, vagy drogos volt,vagy alkoholista vagy roma!
2014. jan. 24. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!