Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti megvetnétek emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti megvetnétek emiatt valakit?

Figyelt kérdés

Nyáron megyünk Amszterdamba a családdal. És arra gondoltunk ha már ott vagyunk nem mehetünk haza úgy hogy ne szívjunk el egy spanglit, vagy akár együnk egy varázssütit. Megvetnétek emiatt? Amúgy soha nem próbálnám ki a füvet itthon de ha már ott van az ember valahogy más. Szerintetek?

18/L

2013. ápr. 5. 22:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én már azért megvetnélek amiért külföldre mész, a spangli már nem is érdekel. Irigy vagyok, mondhatod nyugodtan. Aki nem hasonló anyagi körülmények között él mint én, aki nem tud még országom belül sem miből vagy mivel utazgatni, az nálam egy rossz pont.
2013. ápr. 5. 22:23
 12/27 anonim ***** válasza:
Kb olyan,mint ha nem ennél Belgiumban belga csokit...
2013. ápr. 5. 22:34
 13/27 A kérdező kommentje:
Akkor jó megnyugodtam. Amúgy nem beugratós kérdés tényleg elgondolkodtam. :D Ja és apámmal beszéltük meg tesómmal. Elég lazák mindketten ... :D
2013. ápr. 5. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Jövendő drogos ringyó...
2013. ápr. 9. 21:38
 15/27 A kérdező kommentje:
Ezt aztán meghatároztad utolsó... :D Ringyó végképp nem vagyok, drogos meg még annyira sem. Terveim szerint egy férfival akarom leélni az életem és ha úgy adódik (speciális szituáció) egyszer az életben kipróbálni az ilyesmi dolgot... De a könnyen ítélkezés nagyon megy ahogy látom... :D
2013. ápr. 10. 04:32
 16/27 anonim ***** válasza:
A szaremberek felett nem nehéz...
2013. ápr. 11. 06:53
 17/27 A kérdező kommentje:
ójaj valakivel nagyon kib*aszott az élet. :D
2013. ápr. 11. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
Inkább az, minthogy olyan szánalmas legyek, mint a fajtád.
2013. ápr. 13. 01:49
 19/27 A kérdező kommentje:
Húúúú micsoda szánalmas egy mocskos ember vagyok. Most aztán elszégyelltem magam. Úgy ismersz te engem hogy csak na :D Azért örülök hogy nem ilyenekkel vagyok körülvéve mint a "fajtád". Az élettől is elmenne a kedvem.
2013. ápr. 14. 15:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Pedig jobban járna a világ, ha végleg elmenne az élettől a kedved.
2013. ápr. 14. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!