Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti h tettétek túl magatokat az első szerelmi csalódáson és mennyi idő volt? (többi lent)
Nem tartott vmi sokáig ez az egész igazából 3hónapig. De én már előtte szerelmes voltam belé. Mindent megtettem érte rengeteg időt,pénzt,energiát beleöltem..Nagyon szerelmes voltam belé és szerintem ő is belém én még mindig szeretem..Ő facebookon egy üzenetben szakított velem az oka az volt h már nem szeret fellángolás volt részéről az egész..annak ellenére h tudta h nekem ő az első szerelmem mégis ilyen jellemtelen és embertelen módon szakított velem..de mégsem tudom utálni meg kiverni a fejemből..mindenről ő jut az eszembe..iszonyatosan szar érzés keményen iszok mostanában meg napi doboz cigiket szívok, tudom h nem jó semmire de nem tudok mit kezdeni..félek h rá megy az egészségem..Ti h felejtettétek el az elsőt?
19/F
nem tudom kinek hogy ment, nekem.nagyon nehezen, lehet furcsán hangzik, de 16 vagyok, és voltam már komolyan szerelmes, nekem elég sokáig tartott kiheverni ezt a "pofára esést" még most sem sikerült teljesen kigyógyulnom belőle, rajtam az idő, és az hogy nem látom már olyan gyakran mint rég....ezek segítettek :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!