Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk lány barátai/haverjai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk lány barátai/haverjai eltudják fogadni a fiú barátnőjét? Miért ilyen nehéz velük?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Úgy érzem sikerült beilleszkednem a társaságába a fiúk részéről. Viszont a lányok olyan furcsák. Érződik rajtuk, hogy nem szeretnek. A barátom szerint ez hülyeség, de egy lány tudja, hogy mit gondol róla egy másik lány. Azt is rossz szemmel nézik, ha a társaság egyik fiú tagjával elhülyülök. Nem tudom, hogy ez féltékenység vagy féltik tőlem a barátom. Az egyiktől megkaptam már azt is, hogy ne törjem össze a barátom szívét. Nekem előtte volt egy komoly kapcsolatom, nem kavargattam össze vissza mással nem értem miért féltik, nem csalnám meg vagy hasonlók. Ez változhat valaha is? Hogy lehetne elérni a bizalmukat vagy, hogy nyissanak felém? 22/L
2013. ápr. 5. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Féltékenyek rád, lehet hogy a csajnak is bejön a pasid azért csinálja ezt, vagy egyszerűen félti.. Ki tudja.:D

17f

2013. ápr. 5. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
próbáltál te nyitni feléjük? először csak az egyik lánnyal beszélgess barátkozz és úgy lassan de bekerülsz a társaságukba. lehet hogy neked kell nyitnod feléjük, hiszen te vagy egyedül végülis
2013. ápr. 5. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam nyitni, de pár szóval lerendeznek mindig. Próbálok mindig jó fejet vágni hozzájuk csak már egyre nehezebb. Ők meg se próbálnak elfogadni. A téma is mindig olyan köztük, amihez hozzá se tudok szólni, mert vagy nem voltam ott vagy nem ismerem azokat akikről beszélnek. Én hiába kérdezek tőlük bármit, nagy nehezen válaszolnak, de ők sose érdeklődnek rólam. Jobban a fiúkkal beszélek épp ezért, mert ha látják, hogy csak ülök ott akkor ők megszólítanak, de ez szintén nem tetszik nekik. Annyira szarul esik az egész.
2013. ápr. 5. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen helyzetben nem voltam, én csak a havercsaj voltam eddig mindig. Nekem soha nem okozott problémát, ha a fiú barátaim becsajoztak. Túl közel sosem kerültem hozzájuk, mert nem lógtunk annyira sokat együtt, de nem volt velük gáz. Viszont nem tudom, a te párod milyen, az én fiú haverjaim mindenről beszámolnak a barátnőjükről. Ha éppen hisztiznek, és mérgesek rá valami miatt, ha hülyeséget csinált a csaj, azt is megtudom, van olyan fiú haverom is (aláírom, ő egy bunkó állat), aki még a nő testnedveiről és a szexuális életük minden apró mozzanatáról beszámolt nekem. Sokkal jobban elmondják nekem, mint egymásnak. Éppen ezek miatt bennem automatikusan mindig kialakul egyfajta távolság a barátnők felé. Nem azért, mert befolyásol a dolog, de vadidegenekről ha túl sokat tudok, az nekem rohadt kényelmetlen érzés, főleg, amikor az illető ott van mellettem.

Szóval én jófej vagyok és közvetlen velük, de nem szeretek puszipajtáskodni meg túlzottan barátnőzni. Úgyis jönnek és mennek a legtöbb esetben, én meg maradok.

2013. ápr. 5. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére a barátom nem ilyen beszámolós fajta főleg nem a lányoknak. Az én baráti körömbe is szoktak új barátnőt hozni és én normális vagyok vele. Jó persze, ha látom, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon nem barinőzök, pláne nem pár alkalom után. Azt is elismerem, hogy ha olyan a stílusa, ami nem jön be én se foglalkozok vele. De én konkrétan meg se szólaltam és elkönyveltek. Az öltözékem alapján se ítélhettek el, mert nem volt kint a fél seggem vagy mellem.
2013. ápr. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!