Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk lány barátai/haverjai eltudják fogadni a fiú barátnőjét? Miért ilyen nehéz velük?
Féltékenyek rád, lehet hogy a csajnak is bejön a pasid azért csinálja ezt, vagy egyszerűen félti.. Ki tudja.:D
17f
Én ilyen helyzetben nem voltam, én csak a havercsaj voltam eddig mindig. Nekem soha nem okozott problémát, ha a fiú barátaim becsajoztak. Túl közel sosem kerültem hozzájuk, mert nem lógtunk annyira sokat együtt, de nem volt velük gáz. Viszont nem tudom, a te párod milyen, az én fiú haverjaim mindenről beszámolnak a barátnőjükről. Ha éppen hisztiznek, és mérgesek rá valami miatt, ha hülyeséget csinált a csaj, azt is megtudom, van olyan fiú haverom is (aláírom, ő egy bunkó állat), aki még a nő testnedveiről és a szexuális életük minden apró mozzanatáról beszámolt nekem. Sokkal jobban elmondják nekem, mint egymásnak. Éppen ezek miatt bennem automatikusan mindig kialakul egyfajta távolság a barátnők felé. Nem azért, mert befolyásol a dolog, de vadidegenekről ha túl sokat tudok, az nekem rohadt kényelmetlen érzés, főleg, amikor az illető ott van mellettem.
Szóval én jófej vagyok és közvetlen velük, de nem szeretek puszipajtáskodni meg túlzottan barátnőzni. Úgyis jönnek és mennek a legtöbb esetben, én meg maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!