Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem magam férfinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem magam férfinek a barátnöm mellett. Mit tegyek hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt,nekem ö az elsö nö az életemben.Semmi tapasztalatom nincs.A barátnömnek abszolút mindegy hogy én mit mondok,ha mondom neki hogy ne csináljon ezt-azt,és azért is csinálja,nehogy már én mondjam meg neki hogy ö mit csináljon.Ö játsza szinte a pasit a kapcsolatunkban,ö mondja meg mit hogyan mikor és miért.Néha úgy érzem hogy ö a "férfi" a kapcsolatunkban.F/26

2013. ápr. 5. 15:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
MIböl gondolod hogy nem szeret?
2013. ápr. 5. 15:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Sokszor mondta hogy idegesíti hogy lesem minden szavát,és ugrok azonnal ha kell ha nem.
2013. ápr. 5. 15:49
 13/21 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Ha már ilyet mondott neked akkor ő tuti nem szeret, elszórakozgat még veled, kényelmes neki, aztán ha megun és talál jobbat dobni fog. Én a helyedben megelőzném ezt.
2013. ápr. 5. 15:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Sokszor volt elege,és menni akart.De nem engedtem el.Már sokszor nekiestünk hogy jobb legyen a kapcsolat.
2013. ápr. 5. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem is vagy férfi csak egy papucs, én csodálom hogy még nem dobott a csaj.
2013. ápr. 5. 15:52
 16/21 A kérdező kommentje:
Ès akkor most itt van ez a gyerek téma.A részemröl max mesterségesen menne a dolog.Ha menne egyáltalán.Ettöl ö nagyon kikészült,nehezen dolgozta fel hogy miattam soha nem lehet anya.
2013. ápr. 5. 15:54
 17/21 anonim ***** válasza:
úristen, hagyd ott és menj prostizni... az ilyen kedves srácoknak az való..
2013. ápr. 5. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyikőtök se legyen háziállat. A válaszaidból ítélve a saját megalázkodásodért is csak magadat hibáztathatod.
2013. ápr. 5. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez azért van mert első nagy szerelem és félsz attól hogy elveszíted és soha nem lesz más. Igen tudom nagyon nehéz lenne elengedni, de nem hiszem hogy tisztelni tudna, főleg ha ilyeneket vág a fejedhez!

Ha a nő nem enged egy kicsit se akkor hagyd ott, szerintem egy kapcsolatban a 2 fél legyen egyenrangú, engedjen a pasi és a nő is...(nem állatok vagyunk..)

2013. ápr. 5. 19:36
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. ápr. 6. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!