Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mellett nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mellett nem érzem magam jó csajnak, ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Ha tükörbe nézek, akkor azt gondolom, hogy szép vagyok, mindig elégedetten nézek végig magamon, ha másokon látom, hogy hogyan néznek rám, onnan is azt szűröm le, hogy biztos tetszem nekik és tuti jól nézek ki...

De a barátom mellett ezt nem érzem, ez vajon mitől lehet?

Kérlek, akinek van bármi ötlete, segítsen!! :(

Annyira fura ez és nem tudom mi lehet az oka.

21L

2013. márc. 27. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem leszűkíthetjük az okot a barátodra.
2013. márc. 27. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem dicsér eleget. A megerősítés fontos lehet, oda-vissza.

Vagy az van, hogy a te ízlésed szerint ő jobban néz ki pasiban, mint te nőben.

2013. márc. 27. 00:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából minden ismerősünk azt mondja, hogy én sokkal jobban nézek ki, mint ő, reálisan nézve ez így is van, bár neki pont olyan külső tulajdonságai vannak, ami nekem az ideálom, szóval az én szememben nyilván nagyon jól néz ki. :D

Dicsérni is szokott, de valahogy mégse stimmel, és nem tudom miért. :(

2013. márc. 27. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem érezteti eléggé veled, hogy szépnek lát, nem segít összhangba kerülni a stabil, valódi nőiességgel.

Azt viszont csak te tudod kibogozni, hogy ennek közvetlen vagy közvetett oka van, mert mi nem ismerjük a kapcsolatodat. De a gesztusai alapján sok mindent le tudsz szűrni, szóval gondolkozz! :)

5/9 anonim válasza:
Eggyet értek a 2számú válaszolóval. Nem hanyagol egy kicsit a pasid?
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy azt szeretnéd ha figyelmesebb és kedvesebb lenne veled, mert neked azzal örömet szerez.
2013. márc. 27. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kezel igazi nőként. Apró bókok, figyelmességek, egy-két elejtett kedves szó, érintés is csodákra képes a nőkkel. Nem erőlteti meg magát a srác.

F25

2013. márc. 27. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
kezd el edzeni járni,hogy valóban jó csaj legyél.
2013. márc. 27. 01:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egész egyszerűen arról van szó, hogy jobb nőnek tartod magad mint amennyire jó pasinak a barátodat, emiatt tudat alatt benned van, hogy nem vagy elég jó nő, mert "csak ilyen" srácot tudtál megfogni magadnak.
2013. márc. 27. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!