Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány az előző barátjával rondán viselkedett, velem is így fog?
Lehet, hogy az elöző batátjával volt csak baja.. de ha nagyon gáz dolgokra volt képes, akkor jobb elkerülni.
Szerintem még most keress más lányt, mielőtt szerelmes leszel belé és veled is ezt tenné..://
:))
Rólam is beszéltek már mindenféle hülyeségeket, elképzelhető, hogy ezek csak rosszindulatú pletykák.
Persze lehet, hogy igaz, de szerintem nincsenek eredendően rossz emberek, ha te odaadó, szerető párja leszel, és ő is szeret téged, akkor nem fog veled rosszul bánni. Inkább a helyzetek formálják, hogy ki mikor hogyan viselkedik.
Én személy szerint sose jönnék össze olyan pasival, aki a múltam miatt ítélkezik (vagy ilyen ostoba pletykák miatt akár), mivel az a múlt, az akkor volt, a jelent meg a jövőt felépíthetjük együtt teljesen máshogy. Ha valaki nem érez magában annyi szeretetet meg kitartást az irányomba, hogy ebben higgyen, akkor nincs is miről beszélnünk.
21L
ne higyj a nőknek, általában azonosítják magukkal a lányt, mert találnak valami közös vonást. zsák a foltját, tudod! :)
én a helyedben, ha tudom, hogy ilyen sérülékeny vagy, nem kockáztatnám meg. legyen önérzeted, olyan az igazi férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!