Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flora8 kérdése:
Fiú lány barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
1 éve ismerem és ahogy elkezdtünk beszélgetni megtetszett, de az egyik legjobb barátnőmnek is nagyon tetszett és azt éreztem neki jobban mint nekem úgyhogy nem erőltetem jöjjön ő vele össze nyugodtan ne tegye ez tönkre a barátságunkat. össze is jöttek 4 hónapig jártak a barátnőm szakított vele és mondhatjuk hogy én vigasztaltam a fiút mert eléggé összetört. ezek után legjobb barátok lettünk mindent elmondtunk egymásnak elég sok dolgot csináltunk együtt, egy suliba járunk reggelente együtt mentünk. volt azóta mindkettőnknek párkapcsolata de akivel együtt voltam nem szerettem eléggé és vele is ez volt. részegen többször szerelmet vallottam neki amit lehet nem kellett volna. egy buliba megint mondtam hogy szeretem és kavartunk de azt mondta csak barátok vagyunk. pár hónapig nem beszéltünk és nagyon hiányzott, most újra beszélünk azt mondta hiányzok és ne haragudjak rá. megint barátok vagyunk de még mindig szeretem de nem akarok még egyszer pofára esni és megkapni hogy csak barátok vagyunk.mit tegyek?2013. ápr. 5. 13:32
1/6 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek
2013. ápr. 5. 13:48
2/6 anonim válasza:
Ejha, hát ez így eléggé hasonlít az én életemre. :) én is hasonlót éltem át , én is mindent kipróbáltam a srácnál..Bevallottam, leírtam, elmondtam . De azt mondta nem akarja elrontani azt hogy barátok vagyunk így nem akar komoly kapcsolatot.
3/6 anonim válasza:
én egyépként komolyan nem értem ezeket a helyzeteket velem is ezvan 5 éve vagyunk baratok és mostanaban egyre tobbet bokol meg kozos buliba smaroltunk is meg mondogatja h szivesen lefekudne velem pár képem a telefonjába van ami azelott sosem fordult elo...és még szuz szoval azsem h mindenkit megfektet és rendes gyerek én azt amit te tettel h elmondjam neki h lehet tobbet erzek nemmernem félek h utana mi lenne... majd ird ide ki legyszi ha beszeltel vele vagy valami kivancsi vagyok milesz veletek:)
4/6 A kérdező kommentje:
hát kb mindennap beszélünk de nem lesz semmi.. ha lesz leírom:)
2013. ápr. 5. 14:36
5/6 anonim válasza:
Nagyon hasonlít az Én-feleségem több évtizedes emlékre: ma is jól +vagyunk(két felönt gyermekkel...)
6/6 A kérdező kommentje:
:-)nyáron összejöttünk 3 hónapja együtt vagyunk es nagyon jo a kapcsolatunk. Sokat voltunk együtt és rájött hogy én kellek neki
2013. okt. 19. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!