Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor találkoztok egy héten a párotokkal?
Kíváncsi lennék azok véleményére, akik komoly párkapcsolatban élnek!
Milyen időközönként találkoztok a párotokkal? /egy héten kb. hányszor)
Azért érdekelne, mert szeretném megtudni, hogy normális-e, hogy az én barátom a heti 2 alkalommal is simán beéri :(
4 éve vagyunk együtt,nekem ő a legfontosabb,legszívesebben minden nap találkoznék vele.
De ő nem viszi túlzásba a találkozást. Mondván, hogy nem akarja hogy megunjuk egymást.
De ez hülyeség, mert mi lenne ha már együtt élnénk? Akkor meg minden nap egymást kerülgetnénk...
Nem tudom mitévő legyek,néha már azt érzem,hogy csak megszokásból van velem és nem is gondolja komolyan!! :(
Valaki írjon,köszike
elég heti 3- 4x mert különben már unalmas,
kell,hogy legyen mindekinek saját élete is,
Minden nap, mert hamar összeköltöztünk. De egyébként az is úgy jött, hogy még ha meg is beszéltük, hogy na, ma nem találkozunk, akkor is hívott délután, hogy mégis aludjak nála. Aztán néhány hét után meguntam és szépen áthoztam a cuccaim, mert minek szívassam magam a kétlakisággal. Ennek lassan egy éve.
Ettől függetlenül nem töltjük együtt az összes időnk, minden héten van legalább egy-két este, amikor külön elmegyünk valamerre, pl. barátokkal találkozni. És ha ez nem egy napra esik, akkor van hogy a hét felében csak együtt alszunk, ennyi. Így nem unjuk meg egymást :)
Mi is összeköltöztünk. Mindketten ugyanarra az egyetemre járunk, csak más szakra, és mivel más városban van a suli, mint ahol eredetileg laktunk, ezért ígyis-úgyis kellett egy albérlet.
Szóval mi minden nap látjuk egymást, de nem lógunk egymás nyakán. Van, hogy csak reggel meg este találkozunk a másikkal, mert ha neki délután vannak órái, nekem meg inkább délelőtt, akkor pont elkerüljük egymást. De így szerintem teljesen jó, napközben mindenki éli a kis életét, lehet a haverokkal és barátnőkkel dumálni, este meg hazamegyünk és az hihetetlenül jó érzés, hogy otthon már vár a párod. :)
22/L (barátom 25/F)
1 éve élünk együtt, 2 és fél éve pedig kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!