Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél japán barátot/barátnőt?
Miért is ne. A japán lányok olyan arik. :D
30/F
Hú, hát ez elég érzelemdús kirohanás volt.
Véleményem szerint mindaz a probléma amit fentebb leírtál nekünk azért van mert a Ma gyarpkat jelenleg az összes létező kultúra és népszokás elárasztja és nem csak minket. Igazából ez az időszak a kultúrák hatalmas, világrengető gruppenje! :)
Nem tudni mi lesz majd belőle, van kultúra akiknél jót másnál (mint nálunk) a rosszat hozza ki ez a keveredés. Én nem mondom azt, hogy abszolút rossz dolog lenne ez, de azért valamiféle gátat kéne szabni ennek mert nagyon gáznak érzem, hogy mondjuk történelem órán többet beszélünk, tanulunk a külföldön történt eseményekrő, mint a saját népünk életérő, szokásairol, hagyományairol stb. Egyszerűen nincs alap amire építkezhetne az ember, csodálkozunk hát, hogy ennyi gerinctelen ember élősködik ma a társadalmunkban? Mi több tápláljuk őket azzal, hogy elismerjük őket, teret engedünk nekik, és jogokat adunk olyanoknak, akik semmi de tényleg semmi egyébbel nem járulnak hozzá az Ország egységessé tételében, a béke fenntartásában, és egyéb létkérdésben. Csak, széthúznak!
Kedves leőző válaszoló, vannak még olyan lányok akiket Te keresel, csak egyre kevesebben. Én is csak százból egyet ha meglelek és van, hogy az az egy is jól álcázza, hogy ő bizony egy kincs!
Ám, hogy témánál maradjak magam is erősen vonzódom a Keleti szépségek felé és meg nem tudom mondani, hogy pontosan mi, szerintem ösztön. Mint ahogy az is az, hogy az elNyugatiasodott emberekhez egyáltalán nem vonzódom.
Remélem egyszer szerencsém lesz egy Keleti tüneményhez!
Isten áldjon mindenkit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!