Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél japán barátot/barátnőt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:35
21/74 anonim válasza:
énis szeretnék egy szép jappán lányt:$
22/74 anonim válasza:
12:55-vel értek egyet, a párválasztásnál nem a nemzetiség vagy a rassz számít, legalábbis nekem. Biztos van olyan japán pasi vagy csaj, akibe bele tudnék szeretni, mint ahogy olyan is, aki elől a világból is kifutnék :)
Így külső alapján csak azt tudom eldönteni, hogy lefeküdnék-e egy japán pasival/csajjal, ha alkalmam lenne rá, és a válaszom határozott igen, mindkettővel... Bár ha egész Délkelet-Ázsiából választhatnék, még mindig egy thaiföldi ladyboyt próbálnék ki először. :)
23/74 anonim válasza:
24/74 anonim válasza:
ahaaa:D:D most látom ...Bocs a jaPPán ért:D
25/74 anonim válasza:
Én szeretnék, örülnék neki ha japán vagy valamilyen ázsiai fiúm lenne :) Bírom őket ^^ Nem kötelező, lehet európai is, de a lényeg, hogy bírom őket, szóval szeretnék :)
26/74 anonim válasza:
igen, mindenképpen szeretnék egy japán pasit :) csak kár, hogy ők nemigen gondolják igy az europai lányokrol:(
27/74 anonim válasza:
miért ne tetszene nekik az europai lányok? Végülis ti egzotikusok vagytok a japánok szemébe. japán lányok <3
28/74 anonim válasza:
hát, talán azért, mert a külföldit a japánok nem tekintik teljes értékű embernek, szval esetleg egykét flört erejéig, de tartos kapcsolat neheen alakulhatna ki velük.
Jártam már japánban, tapasztalatbol beszélek
tényleg elég zárkőzottak
cserediákként voltam kint
29/74 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a japán vagy kínai pasik!!!Sőőt még a latin férfiak is !!!:D
30/74 anonim válasza:
Attól függ... ha pl. Kyo-ról(Dir en Grey frontember) v Masanobu Ando-ról lenne szó 100%:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!