Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél japán barátot/barátnőt?
Szeretnék!!
Nem ismertek szép japán lányokat Budapesten?
Mármint úgy sok a fake, h japánnak adják ki magukat nem japánok?
Rám is hitték már, hogy fake vagyok, közösségi oldalon is írtak, hogy hülye kamus.
Igen, valszeg több ismert magyar helyhez odaphotoshoppoltam vmi netről szedett csaj képét, sőt, a képeken lévő többi embert is taggeltem és létrehoztam nekik profilt. :D
Nem tudom feltűnt-e nektek fiúk/lányok, de úgy beszéltek erről mintha húst vennétek a boltan...
A kérdésre egyszerű válaszom Igen.
DE!
Én speciel nagyon el vagyok szigetelve a világ többi részétől és meg kell valljam nincs annyi tapasztalatom mit amiennyire kíváncsi vagyok. Keleti nemzetek közül eddig csak Dél-Koreaiakkal volt munkakapcsolatom. Bár majdnem mindenben különbözünk három dologban minden nemzet egyezik. 1. Szeretjük a jó pálinkát!
2. Elismerjük a jó munkást!
végül a
3. Oda vagyunk a csinos lányokért!
Azt nem mondom, hogy mindig kijöttem velük mert volt pár idegesítő szokásuk pl felelőtlen munkavégzés, segre pacsi stb. de rendes embereknek tüntek. Sajnos a lányokat nagy ívben kerítették el tőlünk ezért férfi nő közti kapcsolatról semmit sem tudok. Viszont hajt a kíváncsiság.
Egyik nagy álmom valahol a távol-keleten letelepedni. Előbb azonban szeretném megismerni őket. Ha van rá esély vagy lehetőség én nagyon szívesen beszélgetnék Japán (igazából mindegy honnan) származású emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!