Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik tökéletes kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik tökéletes kapcsolat? Vagy csak illúzió az egész?

Figyelt kérdés
Eddig hittem abban hogy vannak olyan párok akik tényleg tökéletesen elégedettek a kapcsolatukkal, minden rendben van, de arra kezdtem rájönni hogy ez nem igaz, 1 kapcsolat se tökéletes, csak épp nem beszélnek a problémákról vagy arról, hogy mi nem tetszik a párjukban. Mi a véleményetek?

2013. ápr. 5. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem buta kérdés ez, én megértem a kérdezőt. Amúgy mindenki igyekszik kifelé a hibátlanság látszatát kelteni, de a felszín alatt mindig ott vannak a gondok. Ugyanabban a cipőben jártam sokáig, mint te: én is hallgattam a tökéletes párkapcsolatokról szóló anekdotákat, amelyek aztán véres szardobálással értek véget, miközben érthetetlenül néztek ránk, akik azért kritizáltuk egymást rendesen, mégis együtt vagyunk. Ez ilyen és szerintem így is marad...
2013. ápr. 5. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Elméletileg nagyon is létezhet. CSak lotto5 ös szintű a fogd ki.

Alapja két pszichésen 100% os színvonalú ember. Akiknek valami kattantsága van, de akármi egy gyanakvó bizalmatlan személyiségtől egészen a neurotikus kényszerbetegségen át a depresszív hajlamokig akármi, ott el lesz bazva minden.

De ha két lélekben, elmében tökéltesen kiegyensúlyozott egyed kiváló alkalmazkodási készséggel és azonos érdeklődési körrel akad egymásra, mindkettő akar szaporodni, családcentrikus, nem antiszoc jellegű, abbol szoktak az ilyen vén öregember kisérgeti a csoszogi banyát ezeréves párok lenni. Simán van ilyen.

Bár az is igaz, hogy vannak akik szükségből maradnak egymás mellett, megszokásból ,de minden nap összeugatnak.

Ami a lényeg, ma mindenkinek van valami kattantsága kb. ebben az aljadék világban, ritka,ha valaki jól érzi magát ebben a szemét rendszerben. Így az emberek is jóval hamarabb unhatóak, és a kapcsolatok is könnyebben bomlaszthatóak.

2013. ápr. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!