Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam el neki, hogy bajok vannak, vagy várjak még vele?
Azért gondolom, hogy talán várnék egy hetet, mert a következő hétre, meg hétvégére elég sok közös programot kitaláltunk, és ha ezek jól telnének, mint régebben, akkor megszűnne a problémám magától.
Az a helyzet, hogy a kapcsolatom valahogy kibillent az eddigi egyensúlyból, ezt persze mondtam is a barátomnak, hogy mi a problémám, nem nagy dolgok, próbál rajta változtatni, de én továbbra is úgy érzem még,hogy valami nem stimmel. Bevallom a szakításon is gondolkozok. Ezt így most megmondjam, vagy azt az egy hetet inkább várjam meg, hátha segítene rajtunk?
Fél éve vagyunk együtt.
22L
Igen, onnantól kezdve, hogy először találkoztunk és beszélgettünk, rendíthetetlenül ezt érzem. :)
Csak tudom, hogy muszáj néha ésszel is átgondolni a dolgokat, nem csak a szívemre hallgatni... legutóbb itt bukott el a kapcsolatom (az előző), hogy bár nagyon szerettük egymást, mindig csak úgy álltam hozzá, hogy ennyi a lényeg, a többi dolog, ilyen kis apróságok nem számítanak, azokkal kár is törődni... na hát ez hülyeség volt, szeretném elkerülni. :)
ha nem érzed Magadat így jól, akkor szakíts
viszont az hogy mivel délután nem megyünk el valahova ez a bajod, hát sajnálom, vannak srácok akik nem ilyenek, megértem őket is, csak ne bánd meg, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!