Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjam el neki, hogy bajok vannak, vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, hogy talán várnék egy hetet, mert a következő hétre, meg hétvégére elég sok közös programot kitaláltunk, és ha ezek jól telnének, mint régebben, akkor megszűnne a problémám magától.

Az a helyzet, hogy a kapcsolatom valahogy kibillent az eddigi egyensúlyból, ezt persze mondtam is a barátomnak, hogy mi a problémám, nem nagy dolgok, próbál rajta változtatni, de én továbbra is úgy érzem még,hogy valami nem stimmel. Bevallom a szakításon is gondolkozok. Ezt így most megmondjam, vagy azt az egy hetet inkább várjam meg, hátha segítene rajtunk?

Fél éve vagyunk együtt.

22L

2013. ápr. 5. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi nem stimmel, a barátod igyekszik, tökéletes ember nincs.

Viszont én várnék. Lehet, ha szakítasz, akkor jössz rá, hogy mit vesztettél. Később ha még mindig meglesz a nem stimmel érzés, akkor szakíthatsz.

2013. ápr. 5. 10:01
 2/18 anonim ***** válasza:
Így nehéz bármilyen tanácsot is adni, mert lényegében semmit sem írtál arról mi a gondod.
2013. ápr. 5. 10:01
 3/18 anonim ***** válasza:

szeritnem az a gondja hogy ellaposodott a kapcsoaltuk túl hamar a vártnál és/vagy csalódott önmagában és/vagy a párjában.

ilyenkor a legjobb ha leülsz vele este egy két palack bor mellett és megbeszélitek :)

2013. ápr. 5. 10:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Hát, olyan mintha Te unatkoznál ebben a kapcsolatban. Mivel nem írsz konkrétumot mi a bajod, ezért másra nem tudok gondolni.

Csak azért azt vedd figyelembe, hogy egy kapcsolat nem azért van, hogy szórakoztasson téged. Nem azért vagyunk valakivel, hogy csili-vilinek érezzük tőle az életünket. Vannak dolgok amiket magadnak kell megoldani. Szerintem először saját magadon belül tegyél rendet.

2013. ápr. 5. 10:09
 5/18 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam le a konkrét problémát, mert igazából nem annak a megoldása a kérdés, de amúgy jól látjátok mi a baj, tényleg az ellaposodását érzem az egésznek, elég sok téren, csak van közben egy furcsa kettősség az egészben... Pont az tetszett meg benne, hogy vele olyan dolgokat csináltunk, amikre mindig is vágytam, folyton nevettünk, tök jól éreztük magunkat, és nagyon önfeledt volt az egész (már mielőtt összejöttünk, már előtte pár hónappal is így volt ez). És ez nagyon jó volt, tényleg. Viszont most ez visszább esett, de közben meg most érzem rajta legjobban, hogy mennyire szeret, szóval ennek a komolyabb oldalnak is megvan valahol az előnye...

Valami ötlet, hogyan lehetne a korábbi dolgokat visszahozni? A barátom mindig is ilyen típus volt, aki folyton a pörgésre vágyott, stb, most viszont inkább ahelyett, hogy elmennénk napközben valahova, szívesebben néz otthon összebújva egy filmet meg ilyenek... jó oké ez is jó dolog, de azért a programok is (és alapvetően ő is mindig ilyen eljárogatós típus volt, már évek óta)

2013. ápr. 5. 10:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Itt ugy vélem hogy azért laposodhatott el a kapcsoalt, mert a párd tulzottan "biztosítva" érzi a kapcsoaltotokat.

Azaz: minek törje magát ha ugy is ott vagy neki?

Ezen a vonalon indulj el és még visszakormányozhatod a kapcsoaltot a veszélyes vizekről :)

2013. ápr. 5. 10:18
 7/18 anonim ***** válasza:

Úgy látom még sokat kell tanulnod a kapcsolatokról!

Ha valakivel együtt vagy, az nem mindig szárnyalás. Kicsit olyan mint az "egyszer lent- egyszer fent". Időnként túl kell esni azon, hogy most épp lent vagytok. Az emberek hangulata sem mindig egyforma. Értesz?

Lépj ezen túl. Hagyj időt magatoknak. Nem kell azonnal szakítani, mert éppen most nem teljesen happy minden.

2013. ápr. 5. 10:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja semmiképp nem szakítanék azonnal, de azért illene vele közölnöm, hogy baj van, nem? Vagy inkább oldjam meg a háttérből a dolgot?
2013. ápr. 5. 10:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja és az előző kapcsolatom 3 évig tartott, ott nem voltak ilyen kétségeim, főleg nem ilyen hamar, ezért is fura ez.
2013. ápr. 5. 10:23
 10/18 anonim ***** válasza:

Figyi. háttérből egyedül ügyeskedni nem célszerű. Balul is elsülhet a dolog.

Mióta érzed ezt a problémát?

2013. ápr. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!