Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság, mennyire?
Szerintem nem jó ez a megfogalmazás, hogy ha szex van, akkor az több mint barátság. Mert szerintem ez nem mennyiségi hanem minőségi különbség az érzelmekben.
A barátommal nem fekszem le. Akivel lefekszem, azzal barátkozhatok, de az sosem lesz igazi barát. Mindent összevetve: szex előtt van fiú lány barátság.
Persze vadidegenek között is lehet szex akik nem barátok
De egy fiú-lány barátságnak ugyanolyannak kéne lennie mint például egy fiú-fiú barátságnak amiben nincs szex
Az én páromnak javarészt lány barátai vannak, a többségüket én is ismerem. Volt olyan leányzó (tizenéves koruk óta barátok), aki nála aludt nem is 1x, mert nagyon messze lakik, de Pesten volt dolga. Persze először nekem is rosszul esett, mikor mondta, hogy jön a csaj és ott alszik, de rögtön be is mutatott neki és onnantól kezdve nem volt semmi gond. Az sem zavart, hogy egy ágyban aludtak, mert láttam, hogy tényleg olyanok, mint a tesók.
Persze volt nálunk is gond a lány "barátokból", mikor az egyik lány haverja rámozdult úgy, hogy mi már együtt voltunk, de ő azóta hanyagolva van. :)
Összegezve: Nekem nem gáz, ha párom egy lány barátjánál/barátjával alszik, ha már korábban bemutatta a csajt és láttam, hogy tényleg csak barátok. 26N
Egy fiú lány barátságba bele fér az otalvás és a szex is mértne ha mindketen akarják.
Viszont a párkapcsiba nem fér bele hogy it alszik egy másik csajnál nélküled meny vele te is bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!