Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú-lány barátság, mennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság, mennyire?

Figyelt kérdés
kinek mi a véleménye a fiú lány barátságról? Az oké h van, de mi a határ? A barátomnak van egy lány barátnője, bombanő persze, tudom h csak barátok de azért nekem sok lenne ha mondjuk elmenne hozzá külön városba bulizni és ott aludna náluk esetleg mellette aludna, mint hugi bátty:D Ez csak nekem iylen gáz?
2013. ápr. 4. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én hiszek benne, egyik se akarjon többet, mint barátság
2013. ápr. 4. 23:34
 2/15 anonim ***** válasza:
hát ha ott aludna az ciiink. Egyébként van barátság, de legjobb barátság nincs. Nekem is mindig több fiúbarátom van, mint lány. Ez néha szerencsés néha viszont nem. Pl. mikor az érzéseimről beszélek nekik, próbálnak tanácsot adni, de nem túl sok sikerrel :D
2013. ápr. 4. 23:35
 3/15 anonim ***** válasza:

Én is hiszek benne, de az együtt alvás már szerintem túl van a határon, akármennyire bízom a páromban. Nyilván meg lehet oldani, hogy a pasi a földön alszik...

25/N

2013. ápr. 4. 23:36
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem van fiu baratom.. tehat haver... nem.is egy! .. :) en hiszek benne ..... :))
2013. ápr. 4. 23:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Én mindig egy ilyen barát(nő)re vágytam. Akivel nincs tabu nincs arcoskodás, színjáték.

Egy olyan barátságra ahol egy kis szex is belefér ha úgy adódik.

2013. ápr. 4. 23:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Ilyen egyszerűen nem létezik.Aki férfi az tudja hogy miért nem
2013. ápr. 4. 23:44
 7/15 anonim ***** válasza:

"Egy olyan barátságra ahol egy kis szex is belefér ha úgy adódik"

Az már több mint barátság!

2013. ápr. 4. 23:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs.Nekem volt,vagyis azt hittem van.De aztán be vallotta a csaj,hogy kellettem volna neki.Sunyi módon akkor,amikor már férje lett.

Aztán határok...Meg fogtam a seggét már,át is öleltem,meg nem csókoltam.Nálunk ez volt a határ.Biztos vagyok benne,ha mellettem aludt volna,hatalmas szex lett volna belőle...Én se tartottam soha csúnyának.

2013. ápr. 4. 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:
A lényeg 1:33-tól van, de nyugodtan megnézheted az elejét is: http://www.youtube.com/watch?v=DcfOQ3U0aj4
2013. ápr. 4. 23:51
 10/15 anonim válasza:
Van csak az egyik félnek veszettül fáj !!
2013. ápr. 5. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!