Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak az ilyen beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az ilyen beszólásokkal?

Figyelt kérdés
Mióta átjöttem új suliba,több fiú megnéz,utánam fütyül,vagy hangosan megjegyzést tesz,hogy jó a melled/csöcsöd,vagy jó a segged,jól megd*gnám,vagy hogy ilyen kis csajjal még én is szívesen eltöltenék pár órácskát..Vagy éppenséggel rám köszönnek..Vagy hangosan beszélnek rólam,hogy oda kéne hozzám jönni mert rossz nézni,hogy egyedül ott állok és legalább nem unatkoznék..Aztán nevetnek.. De ez így hirtelen második félévben jött ez..De én ezt nem tudom,hogy "dolgozzam fel" túl hirtelen jött ez nekem,és nem szoktam hozzá az ezekhez hisz ilyeneket még nem szóltak be nekem annó.. Ha visszafordulok,kiröhögnek,hogy most erre én visszafordultam...
2013. ápr. 4. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát akkor ne fordulj vissza... :)

de mondom keress magadnak társaságot mert az ilyen kis patkányok csak addig mernek szórakozni amíg túlerőben érzik magukat.

2013. ápr. 4. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
csak figyelj hogy ne adj okot hogy rólad beszéljenek.. ha jobb témájuk sincs csak az hogy egyedül vagy akkor kinek is rosszabb? annak aki egyedül elvan magában vagy aki még társaságban sem tud csak másokba belekötni?:D legyél érinthetetlen és büszke, ne is nézz rájuk vagy csak villancs egy vigyort.. ezzel elárulod hogy nem bánthat holmi idióta banda beszólása :D az ilyenek általában nagy nullák és a szájukkal kompenzálják h az agyuk helyén egy majom szedi magából a bolhákat..
2013. ápr. 4. 23:41
 13/13 Missi_Key ***** válasza:

legyél erősebb jellem, csak azt tudják cikizni aki hagyja magát... de ha hagyod akkor meg eldurvulhat.

inkább ne fordulj meg rá, csak engedd el a füled mellett..

2013. ápr. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!