Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az ilyen beszólásokkal?
Figyelt kérdés
Mióta átjöttem új suliba,több fiú megnéz,utánam fütyül,vagy hangosan megjegyzést tesz,hogy jó a melled/csöcsöd,vagy jó a segged,jól megd*gnám,vagy hogy ilyen kis csajjal még én is szívesen eltöltenék pár órácskát..Vagy éppenséggel rám köszönnek..Vagy hangosan beszélnek rólam,hogy oda kéne hozzám jönni mert rossz nézni,hogy egyedül ott állok és legalább nem unatkoznék..Aztán nevetnek.. De ez így hirtelen második félévben jött ez..De én ezt nem tudom,hogy "dolgozzam fel" túl hirtelen jött ez nekem,és nem szoktam hozzá az ezekhez hisz ilyeneket még nem szóltak be nekem annó.. Ha visszafordulok,kiröhögnek,hogy most erre én visszafordultam...2013. ápr. 4. 23:07
1/13 anonim válasza:
most új hús vagy, de minden csoda három napig tart, ahogy mondják. majd abbahagyják
2/13 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett. Nem érdemes az ilyen kis p*csökkel foglalkoznod.
3/13 A kérdező kommentje:
Első félévben pedig észre se vettek, nem értem..Pedig nem változtam,de mindig olyan lány voltam aki a tömegben elvegyült..
2013. ápr. 4. 23:09
4/13 anonim válasza:
Legyél rá büszke hogy jó csajnak tatanak de csak ezért ne feküdj le senkinek
5/13 anonim válasza:
Csináld a cartman taktikát,mondd,hogy "vedd elő".
Nagy valószínűséggel besz@rnak.
6/13 anonim válasza:
Mondd azt, hogy mit fütyülsz, anyádat rigó baszta?
7/13 anonim válasza:
6-os, ezt még nem hallottam. De hangosan felnevettem rajta!
Kérdező: ne is figyelj oda. Egyik füleden be, a másikon ki. Szegénykék alfát játszanak omegaságuk biztos tudatában.
8/13 A kérdező kommentje:
Örülök neki persze ha tetszek a fiúknak,csak ciki mikor a fél suli rajtam röhög..
2013. ápr. 4. 23:20
9/13 anonim válasza:
De miért röhögnek rajtad?
Egyébként meg keress magadnak barátokat. Azokat cikizik akik egyedül vannak, mert azok védtelenek. Ez ösztönös a patkányoknál és a hiénáknál a társadalomban.
De mondom nézd a jó oldalát. Jó csajnak tartanak, úgy hogy fel a fejjel :)))
10/13 A kérdező kommentje:
Mert visszafordulok és rájuk nézek,hogy mi van..
2013. ápr. 4. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!