Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon ciki helyzet történt velem? 22/L

Figyelt kérdés
(1 éve találkozgatok ezzel férfival. komolyan fél éve vagyunk együtt, de még mindig furcsa a viszony mivel ő jóval idősebbb nálam. A korkülönbség miatt nem akarja igazán a kapcsolatot. Már mondta, hogy szeret de ittasan.) Szóval nála aludtam és kicsit kevertem az italokat. A vége az lett, hogy végig hánytam az egész lakását. Nagyon szégyeltem magam, de ő nagyon rendesen viselkedett. Öszze takarított és mondta, hogy nem undorodik mivel szeret. Viszont mióta eljöttem tőle nem ír üzenetet és ha felhívom nagyon távolságtartó. Most megundorodott tőlem?
2009. szept. 21. 10:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 12:40 es nek. Nem mindennapos dolog én még sose voltam ilyen rosszul. Ő tanár és most 3 napig folyamatosan reggeltől estig két fiút kell felkészítenie egy vizsgára.
2009. szept. 21. 13:02
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
Újabban a tanároddal való szexelés a divat? LOL :) Ha azt mondod szegedi vagy, lehidalok :D
2009. szept. 21. 13:19
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy tanár vagy valami más? nem vagyok szegedi és nem az én tanárom.
2009. szept. 21. 13:25
 24/30 A kérdező kommentje:
És nem csak szexelek vele hanem szeretem!
2009. szept. 21. 13:26
 25/30 anonim ***** válasza:
figyi, sztem már a korkülönbség is zavarta, mint ahogyan írtad h zavarta h megnéznrk titeket, és most ez, h végighánytad a lakását....sztem nemnagyon lesz már ennek folytatása.
2009. szept. 21. 13:36
 26/30 anonim ***** válasza:

Én nem ittam soha semmit, aztán, mikor megismertem a páromat, ő bemutatott a szüleinek, és iszogattunk egy kicsit. Háááát...nem tudtam, hol a határ és én is rosszúl lettem. Mondjuk én elbotorkáltam a mosdóig, de a párom látta, hogy térdelek a WC előtt. Na a szüleinek meg jól bemutatkoztam... Mi ez,ha nem ciki? :)

12 éve vagyunk már együtt, a szüleit a legjobb barátaim között tudhatom, szóval egy egyszeri baki miatt nem fogtok szétmenni. :)

29/nő

2009. szept. 21. 13:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Az utolsóhoz csatlakoznék. Ha mindenkit rögtön elítélnénk, aki egyszer hibázik, kipusztultunk volna, az egész emberiség! El kell tudni fogadni, hogy néha hibázunk. Én is, Te is, Ő is. Ennyi. A többi meg külön ügy. (A korkülönbség, egymás felvállalása stb.)

Ha fontos a srác, ki kell engesztelni. Aztán majd úgy is eldől, hogy hagyja-e? Szerintem egyszerű.

2009. szept. 21. 14:10
 28/30 anonim ***** válasza:

12:23-as vagyok.

Kérdező!

Nem tudom kettőnk közül ki a hülye. AZT ÍRTAM: HA VAN CSALÁDJA. Nem azt, hogy családja van. Tanulj már meg értelmezni vagy olvasni, ha lehetséges, jó? Tudod, aki megszólja a lovagod nem feltétlen buta, és értelmetlen választ ír, csak szimplán te vagy fogyatékos. És,hogy miért lennél csak egy pics@ a számára? Szerinted majd a szemedbe fogja mondani, hogy: "csak dugunk édes, és csak azért mondom, hogy szeretlek, hogy legközelebb is dugjunk."

2009. szept. 21. 19:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez olyan,hogy mindenki követ el hibákat...Most kell neki egy kis idő,míg ezt helyreteszi,de elfelejti.Viszont ha nem,akkor jobb is ha vége.Nem egy oltári megbocsáthatatlan bűnt követtél el...
2009. szept. 22. 00:56
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! Tényleg szerintem is úgy van, hogy egyszer mindenki hibázhat. (Kedves válaszoló: nem vagyok fogyatékos, és mivel nem ismersz minket nem írhatod, hogy csak egy dugásra kellettem! Én a kérdésre kértem választ, és nem azt, hogy bíráld a kapcsolatunkat!) Egyébként a hülye válaszok olvasása helyett inkább felhívtam a páromat,rájöttem,hogy az a megoldás. Találkoztunk és nem akar szakítani. Azt mondta, hogy szeret, nem csak egy dugásra kellek.
2009. szept. 22. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!