Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon ciki helyzet történt velem? 22/L
Én nem ittam soha semmit, aztán, mikor megismertem a páromat, ő bemutatott a szüleinek, és iszogattunk egy kicsit. Háááát...nem tudtam, hol a határ és én is rosszúl lettem. Mondjuk én elbotorkáltam a mosdóig, de a párom látta, hogy térdelek a WC előtt. Na a szüleinek meg jól bemutatkoztam... Mi ez,ha nem ciki? :)
12 éve vagyunk már együtt, a szüleit a legjobb barátaim között tudhatom, szóval egy egyszeri baki miatt nem fogtok szétmenni. :)
29/nő
Az utolsóhoz csatlakoznék. Ha mindenkit rögtön elítélnénk, aki egyszer hibázik, kipusztultunk volna, az egész emberiség! El kell tudni fogadni, hogy néha hibázunk. Én is, Te is, Ő is. Ennyi. A többi meg külön ügy. (A korkülönbség, egymás felvállalása stb.)
Ha fontos a srác, ki kell engesztelni. Aztán majd úgy is eldől, hogy hagyja-e? Szerintem egyszerű.
12:23-as vagyok.
Kérdező!
Nem tudom kettőnk közül ki a hülye. AZT ÍRTAM: HA VAN CSALÁDJA. Nem azt, hogy családja van. Tanulj már meg értelmezni vagy olvasni, ha lehetséges, jó? Tudod, aki megszólja a lovagod nem feltétlen buta, és értelmetlen választ ír, csak szimplán te vagy fogyatékos. És,hogy miért lennél csak egy pics@ a számára? Szerinted majd a szemedbe fogja mondani, hogy: "csak dugunk édes, és csak azért mondom, hogy szeretlek, hogy legközelebb is dugjunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!