Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon ciki helyzet történt velem? 22/L

Figyelt kérdés
(1 éve találkozgatok ezzel férfival. komolyan fél éve vagyunk együtt, de még mindig furcsa a viszony mivel ő jóval idősebbb nálam. A korkülönbség miatt nem akarja igazán a kapcsolatot. Már mondta, hogy szeret de ittasan.) Szóval nála aludtam és kicsit kevertem az italokat. A vége az lett, hogy végig hánytam az egész lakását. Nagyon szégyeltem magam, de ő nagyon rendesen viselkedett. Öszze takarított és mondta, hogy nem undorodik mivel szeret. Viszont mióta eljöttem tőle nem ír üzenetet és ha felhívom nagyon távolságtartó. Most megundorodott tőlem?
2009. szept. 21. 10:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem csak egy muff voltál/vagy számára. Lehet megunt, vagy már eddig is unt csak a hányás volt az utolsó csepp a pohárban. Főleg, ha van családja is, akkor valószínű, hogy csak egy hétvégi kikapcsolódás vagy a számára, akár mit is mondd.
2009. szept. 21. 12:23
 12/30 A kérdező kommentje:
Nincs családja és nem csak hétvégén szoktunk találkozni. Ő is szokott nálam aludni. Nem értem minek írsz/ írtok ilyen buta hozzászólásokat. Ha nem is ismered akkor minek írok, hogy van családja?
2009. szept. 21. 12:33
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Kedves válaszoló.:) Velem volt olyan is, hogy miután smároltam a sráccal, azután hánytam...Azóta is beszélünk, és soha nem hozta fel.Szerintem ez nem annyira komoly dolog.Most képzeld el, mi lett volna, ha őt hányod le....Vannak sokkal rosszabb és cikisebb helyzetek is ennél, nem kell úgy megijedni.Poént kell csinálni belőle és akkor talán ő is kicsit feloldódik.:)
2009. szept. 21. 12:40
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szakított veled akkor elvileg még jóvá teheted a "hibádat". Számomra inkább az az érdekes hogy akarod-e, a leírás alapján ez egy viszony, nem komoly kapcsolat. (és valószínűleg soha nem is lesz az)
2009. szept. 21. 12:40
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

12:40 es vagyok.

Nem válaszoló,hanem Kérdező akart lenni.. xD

2009. szept. 21. 12:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"A korkülönbség miatt nem akarja igazán a kapcsolatot."

Dugni jó vagy és kész. Persze olyan csajjal szexelni, akit láttam már szinte a belét kiokádni... Hát nem mondanám, hogy vágyok rá. 30/F

2009. szept. 21. 12:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

11:12 - Nem is jó. Ez olyan hogy kínálni illik, elfogadni csak mértékkel.

Kedves kérdező, ne haragudj, a fickót tényleg nem ismerjük. Csak a kérdést, amit te írtál.

"találkozgatok ezzel férfival", "furcsa a viszony", "jóval idősebbb", "nem akarja igazán a kapcsolatot. Már mondta, hogy szeret de ittasan."

2009. szept. 21. 12:48
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy valaki normális választ is tudott írni. Én szeretném ezt a kapcsolatot ,nem teljesen komolytalan a kapcsolat csak vannak problémák. Ismerem a családját , barátait csak őt zavarja például, hogy az utcán megnéznek minket a láthatóan nagy korkülönbség miatt.
2009. szept. 21. 12:48
 19/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor rosszul fogalmaztam. Egyébként a rosszullét után másnap még lefeküdt velem és azt mondta, hogy nem gáz az egész és attól még szeret velem lenni. Én csak azért ijedtem meg mert az utobbi 2 napban nem igazán írt neke de az is igaz , hogy egész nap most dolgoznia kell.
2009. szept. 21. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

12:40, meg 48 voltam.

Akkor meg semmi gáz, tartottam már én is a párom homlokát amíg rókázott. Előfordul, amíg nem mindennapos dolog nincs baj vele.

Lehet hogy csak sokat dolgozik?

2009. szept. 21. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!