Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakasztottam a pasimat a folyamatos panaszkodásommal, mit csináljak? Szerinte én nagyon gyámoltalan vok, és félős. De ez ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Vagyis, hogy ne panaszkodásnak élje meg, ha tanácsra lenne szükségem? Éppen lakást keresek, mindenféle van, ő meg szépen otthon lakik anyáéknál, soha nem volt még ilyen szituban. Engem meg kiidegelnek a mostani gazdák, találtam egy másik lakást, beszámoltam róla, hogy ilyen meg olyan, és hogy mit gondol, és akkor mondta, hogy most miért őt kérdezgetem, meg stb.. és akkor fölhúztam magam, hogy miért nem mondhatom el neki a gondjaimat, meg hogy mindig unottan viselkedik velem(legtöbbször... főleg az utóbbi időben), mondtam neki, hogy akkor minek hivott föl, miért nem törli a számomat. Erre mondta, hogy "háát, ezek után....", aztán meg elkezdett megint a lakásokról beszélni, én mondtam neki, hogy az előző kérdésre mi a válasz, és akkor azt mondta, hogy megismételném a kérdést? :( akkor meg kiakadtam, hogy nem is figyel rám.....:(
2013. ápr. 4. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, csak egyáltalán nem kell együtt lenni senkivel. Ha fárasztjuk egymást, akkor ennyi volt! Több ezer nő van még odakint, de egyedül lenni is óriási!
2013. ápr. 4. 21:03
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:

Kérdező, nekem az a sanda gyanúm, hogy ez nem egyedi eset ami idáig vezetett. Nyilván ha egyszeri esetről lenne szó neked adnék igazat. Azonban van némi tapasztalatom e téren. Volt hasonló barátnőm és már nagyon frusztrált, hogy mindenben rám akart támaszkodni és amolyan lelki szemetesládának akart tartani. Szinte napról napra mást sem hallgattam már csak a problémáiról, gondjairól tudott beszélni, nem állt tőle távol az önsajnálat sem, egy idő után meguntam és már ráförmedtem, hogy nem azért találkozok vele, hogy lehúzzon érzelmileg, hanem hogy örüljünk egymásnak, ne a problémáit hánytorgassuk mindig (főleg a munkahelyi problémáit, összezördüléseit ecsetelte, de abból is világtragédia volt ha épp fájt a hasa, stb.), természetesen ezután én lettem érzéketlen bunkónak elkönyvelve.

Nincs azzal gond, ha az ember megosztja a párjával ha komoly gondja van, sőt kell is, de mikor mindig ez megy, minden apróságon és az ember azt érzi h a másik kiszipolyozza, az nagyon nem nyerő.

26F

2013. ápr. 4. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem megy mindig ez, hiszen nem is szoktunk sűrűn találkozni. Távkapcsolatban is vagyunk, de most 2 hétig itthon voltam. Mellesleg, tudok döntéseket hozni egyedül is, de rettenetesen leterhel az egyetem, és nyilván a gyors költözés se azért lesz mert nincs jobb dolgom, hanem komoly gondjaim akadtak a gazdával és a lakótársakkal is.
2013. ápr. 5. 10:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha csak arra lennék jó neki, hogy amikor együtt vagyunk, akkor érezzük jól magunkat, amúgy meg oldja meg mindenki a gondjait, ahogy akarja. Namost, én ezt a haverjaimmal szoktam csinálni, nem a párkapcsolatban. Jönnek majd később problémák, és ha már most ez van, azokat hogy akarja megoldani?
2013. ápr. 5. 10:27
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

Tudod más az amikor egy párkapcsolatban olyan problémák vannak amit együtt lehet és kell megoldani és más az amikor az embernek olyan problémája van, amit csak ráterhel a másikra, pedig az nem tud segíteni. Mert pl. jelen esetben ez a te problémád és nem a tiétek és csak te tudod megoldani. Ezt érdemes lenne megnézned, 31:40-től van az ide vonatkozó lényeg, onnan nézd: http://www.youtube.com/watch?v=fkAKIOk0y5Y&list=LLKMw3zCh26I..

26F

2013. ápr. 5. 11:29
 16/16 A kérdező kommentje:
na jó, de akkor most mit csináljak? neki is vannak bogarai, amik engem idegesitenek, dehát na, ez van....
2013. ápr. 5. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!