Folyamatos hasmenes ellen mit lehet venni?
Figyelt kérdés
Pont nyaralunk nem ettem semmi olyat de megy a hasam szinte folyton..normaflore van itt de nincs valami más vény nélküli hasfogó? Vagy az orvos itt is ellát? (Mo-n vagyok)2012. aug. 23. 19:27
1/9 anonim válasza:
Lopedium vagy Immodium. Mindkettő vény nélküli.
2/9 A kérdező kommentje:
lopediumot vettem be de semmit se használt
2012. aug. 23. 19:34
3/9 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy célszerű felkeresni egy orvost, mert komolyabb baj is lehet, mint egy sima hasmenés. Vírus pl.
Szerintem ilyen esetben is ellát.
4/9 anonim válasza:
Enterobene filmtabletta . Ez a legjobb.Ez is lopedium hatóanyagú,de az ára negyede az előzőeknek.
6/9 A kérdező kommentje:
nem eszek semmit mert szinte egyböl kijön csak vizet kortyolgatok
2012. aug. 23. 19:59
7/9 anonim válasza:
Az enterobene, az immodium és a lopedium és teljesen ugyanaz, ha az nem fog meg akkor ennek orvos lesz a vége.
Bekaphatsz széntablettát(minimum 6ot), de annak nincs hasfogó hatása, csak a méreganyagokat szívja fel, így ha például idegesség miatt van a hasmenés nem fog használni.
8/9 anonim válasza:
Egyél étcsokit, nekem az mindig segít!
9/9 anonim válasza:
Az aloe vera gélről olvastam, hogy megszünteti a hasmenést de ugyanakkor székrekedésre is jó. Tehát egyensúlyban tartja a szervezetet. Herbáriában is lehet kapni, meg rossmannban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!