Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg könnyebben talál pasit magának az olyan nő, aki a határozatlan, félénk papucs típus pasikra bukik?
Egy ismerős nő, nem csúnya, de nem is olyan nagyon jó nő. Katona akar lenni, elég erős határozott. Sose volt gondja párkapcsolatok terén, mindig volt neki pasija, kapcsolata, sőt már el is jegyezték. Lehet hogy a pasi egy töketlen szerencsétlen kocka, de tuti nem fogja elhagyni ezt az ismerős lányt.
Lehet neki azért van ilyen szerencséje párkapcsolatok terén, mert olyan pasikhoz vonzódik, akikből sok van, de kevés nőnek kell?
azt a rohadt.,.. nem hiszem hogy ilyen létezik, ennek oka lehet hogy elvette, valszeg mással szexel, neki csak a pénze kell, meg egy kis szeretet tőle. ennyi.
a csajok mindig a legtökösebbre buknak
11-es Nem kéne általánosítani, ez a nő barátnőm tudom, hogy szereti, az ilyen fiúkat, világéletébe ilyen pasijai voltak, idősebb is nála jóval. És több ilyen nőt ismerek.
Azért mert te szerencsétlen vagy a nőkel, nem kell kivetíteni, hogy azért mert töketlen vagy
11. Ez nem igaz!
Engem elég csini nőnek mondanak, és ilyen pasim van, igaz eleinte féltem, hogy töketlen stb, de nagyon megszerettem és sokkal nagyobb szeretet tudott, adni, mint bármelyik tökösebb pasi és nem gazdag, tehát nem a pénzéért vagyok vele, hanem mert szeretem és boldog vagyok vele nagyon 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!