Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok már végre kilépni ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Ne szépítsük: saját magam szerint sem vagyok normális.Van egy férfi az életembe már jópár éve. Szexkapcsolatnak indult de én beleszerettem amit el is mondtam neki. Megbeszéltük,hogy ettől függetlenül nem leszünk egy pár soha mert ő nem tud szerelemmel szeretni. Az évek alatt ha volt valakink akkor nem találkoztunk de ha mindketten egyedül voltunk akkor újra kezdtük a dolgot. Most is ez van,együtt vagyunk. Csak az a baj,hogy én ezt már nem akarom,a szex sem jó és már beszélgetni sem tudunk úgy mint régen. Közömbösséget érzek ha a közelemben van de mégis féltékeny leszek ha tetszik neki valaki. Saját magam sem értem,hogy miért nem zárom már le ezt az egészet!? Nem érzem,hogy szeretném de biztos még mindig szeretem tudat alatt. Orvoshoz kellene mennem? Hogy szakadhatnék már el tőle végre? Nem megy....de miért nem megy?
2013. ápr. 4. 07:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ebben van valami! Csak a fejemből kellene már valahogy kitörölni végleg....
2013. ápr. 4. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 07:45

azzal tudnád leginkább ha fognál magadnak egy pasit, aki szeret és tisztel téged, és akivel nem csak szexre lennétek együtt hanem esetleg még besézlgetni is tudtok ha szeretnél vele. :)

2013. ápr. 4. 07:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Millió %, hogy ez a problémád, hogy Te akartál, Te szerettél volna lenni nála "a NŐ" .. Vannak emberek, akik tudatosan játsszák az elérhetetlent, mert igazából lelkük mélyén tudják, hogy ez az egyetlen módja, hogy hosszú távon megtartsák a másikat.
2013. ápr. 4. 08:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű: mondd meg neki, hogy nem akarsz vele többet találkozni. FBról letiltod, számát kitörlöd és ennyi.
2013. ápr. 4. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Szóról szóra ugyan ez van velem is.Ez egy ördögi kör.Én se tudtam belőle kilépni.Mindig vissza esek.Lehet neked ő a nagy ő annak ellenére hogy nem szeret viszont.Nem kell mindent megmagyarázni mi fogott meg benne. Nekem se segített egy másik férfi.
2013. ápr. 4. 11:20
 16/18 anonim ***** válasza:
te vagy az egyik dugópartnere, vonzó alfahím, ennyi.
2013. ápr. 4. 11:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen "kapcsoaltokból" a fleek azért tudnak nehezen kilépni mert ezt látják önyeb megoldásnak az alapvető szükségleteik kielégitéshez, mitn hogy "fáradságos" munkával egy tartós szerlemi kapcsolatot kiéptsenek. :( ezért van a sok visszaesés, mert ez ak önnyeb út, de nem a helyesebb... :(
2013. ápr. 4. 15:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát jó tudni,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Lehet,hogy ő lett volna a nagy Ő az életemben de tudom,hogy csak az időmet vesztegetem vele. Sosem lesz ebből szerelmi kapcsolat most már az én oldalamról sem. Úgy érzem magam mint egy rab aki hozzá van láncolva a másikhoz. Még nem tudom hogyan de eltépem ezt a láncot!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2013. ápr. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!