Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymás mellett feküdtünk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás mellett feküdtünk és nem mászott rám. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Átjött hozzám a fiú és lefeküdt a kanapéra, miközben néztük a tv-t. Én mellé feküdtem, de semmi bepróbálkozása nem volt. Csak egymás mellett voltunk és így néztük a tv-t. Mit gondoltok erről?
2013. ápr. 3. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem én már aludtam egy olyan srác mellett, aki szerelmes volt belém, de én csak a barátot láttam benne, ő ezt tudta, és csak átkarolta a derekamat, és semmi, pedig én ott akkor szerintem benne lettem volna. De szerintem nem akart az adott du*ghatnékomra bízni a dolgokat, mert félt, hogy ezzel mindent elrontana.
2013. ápr. 3. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es hogy te mekkora csicska vagy. Nagyon megterhelő lett volna a srácnak szólni, hogy le akarsz vele feküdni ott és akkor?
2013. ápr. 3. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:

A kis szemét,hogy mert nem bepróbálkozni...Borzasztó.

Talán nem annyira fontos neki a szex.

2013. ápr. 3. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, dörgöltem a fenekem a farkához, nem hiszem, hogy kellett volna mondani még valamit!
2013. ápr. 3. 23:09
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

Lehet nem nagyon küldtél olyan jeleket amiből azt szűrte volna le, hogy kedved lenne tv nézésen kívül máshoz is és szimplán nem tudta hogyan reagálnál ha bepróbálkozna. Egyébként viszont nyugodtan kezdeményezhetsz te is ha be vagy indulva. Én az olyan nőket szeretem akik ha rájuk jön simán lekapnak, nem kell mindig mindenben a férfira várni.

26F

2013. ápr. 3. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
már ez is baj? ha rád mászott volna akkor meg ő a pitiáner fráter?
2013. ápr. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!