Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség megkérdezni a barátomtól hogy szeret-e?
Figyelt kérdés
Csak azért mert lehet látni a filmekben hogy vannak ezek a romantikus jelenetek amikor fekszenek az ágyban és a lány megkérdezi a sráctól hogy" Ugye szeretsz? " vagy "Szeretsz?" ÉS nekem ezek azért tetszenek, mert olyan aranyosak. És most ezt csak azért kérdezem, mert közben tök sokszor lehet hallani, hogy a srácok utálják ezt a kérdést, de közben valamiért olyan jól esne megkérdezni, csak kíváncsiságból, hogy mit válaszolna, hogy reagálna. (Szó nincs róla h azt gondolnám nem szeret, vagy ilyesmi, csak a hatás kedvéért!) És arra gondoltam hogy még azt is kihúznám hogy mért, hogy mit szeret bennem, mert most perpillanat úgy érzem hogy jól esne egy kis fényezés! Tudom h hülyén hangzik, de szerintem néha mindenkinek szüksége van egy kis önbizalom növelésre. Vagy ez hülyeség? Néha rám törnek ilyen érzelmi dolgok, de aztán elmúlik, és nem is olyan fontos, szóval ha gáz ez a dolog, akkor inkább meg sem kérdezem. Nem ér annyit a pillanat,hogy hülyén jöjjek ki a dologból.2013. ápr. 3. 22:24
1/6 anonim válasza:
ha nem egyfolytában és kétségbeesetten kérdezed, akkor nyugodtan kérdezd meg, még cuki is az ilyen
3/6 anonim válasza:
Ha már együtt vagytok mondjuk fél éve,akkor sztem nem lesz gáz,ha megkérdezed.
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg a nőknek szüsége van rá hogy szeressék és ezt néna ki is mondják.Igenis fontos dolog amit most kérdezel.....attól fontosabb amit néhányan tesznek fel pl ,(kizsakadt a gumi mit csináljak)
5/6 anonim válasza:
Jesszusom, szeret, majd szól ha változik!
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat. :) (7 hónapja vagyunk együtt!)
2013. ápr. 3. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!