Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem jönnétek össze egy hivatástudattal rendelkező, nem gazdag pasival?
hát ennek semmiköze a szerelemhez
egyáltalán nem ez a mérvadó, nem a pénz a fontos, ha nem maga a személy N
Engem pl nem zavar. Nincsenek nagy igényeim és divat/öltözködési mániám sincs. Nem szeretek vásárolni sem. Szóval ha kettőn fizetéséből már meg tudunk élni mint átlag emberek az bőven elég.
Ezért számomra mindig is a személyiség az első. Nem várom el egy férfitől hogy egyedül dolgozzon meg mindenért és a luxus élet meg amúgy sem nekem való..
Nekem apukám mindent megadott,szóval elkényeztetett rendesen,így talán pont ezért keresem ennek az ellenkezőjét. Ráadásul ő is értelmiségi,tehát "elvárom" ezt a páromtól. Mentős tűzoltó nekem talán túl kötött,a tanárt főleg egyetemen,főiskolán simán el tudom képzelni magam mellett.
Irigyek? érdekes meglátás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!