Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi csak a pénze kell?
kb 2hete megismerkedtem egy sráccal egy étteremben ahol egy barátnőmmel voltam aki ismeri ezt a srácot, beszélgettünk stb és egyszer randiztunk minden nagyon jó volt és elhívott több közös programra. A srácnak sok pénze van. A barátnőm elmondása szerint nem volt sok hosszú távú kapcsolata mert ha megismerkedik egy lánnyal megpróbálja kitalálni,hogy a lány csak a pénzéért van e vele vagy tényleg érez valamit iránta. Úgy érzem,hogy most engem is próbálgat ezzel kapcsolatban.
Nekem tényleg tetszik a srác,mit tegyek,hogy ne higgye,hogy csak a pénze kell??( mert nem)
hívdd el kifejezetten csóró programokra.
ha vacsorára hívna mondd hogy te majd sütsz valamit.
ha moziba mondd, hogy majd náluk v. nálatok nézzetek meg vmit.
javasold hogy sétáljatok a természetben, piknikezzetek (ha jobb idő lesz)
ne adj neki alkalmat hogy bárhol fizetni kelljen és akkor biztos lehet benne hogy téged ez nem izgat sőt, még milyen kreatív is vagy, hogy mindent megoldasz ingyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!