Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy elhiggye hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melissza ikszdé kérdése:

Mit tegyek hogy elhiggye hogy tenyleg szeretem? 14/L

Figyelt kérdés

Nagyon feltekeny tipus es nem hiszi el hogy csak o van nekem es ot szeretem. Holnap jon le hozzank es szeretnem valamivel bebizonyitani neki hogy tenyleg szeretem . De mit csinaljak hogy elhiggye ? :/

mindketten 14 evesek vagyunk. Valaszokat elore is koszi.:)

(bocsi csak nincs ekezetem)

#nem hiszi
2013. márc. 15. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
simogasd meg a kukiját
2013. márc. 15. 18:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Komolyan na :D :D
2013. márc. 15. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Én feltenném a kérdést: Mit tegyek, hogy elhidd nekem, téged szeretleg ? Ha vlaszol, a döntés a te kezedben vann.... :)
2013. márc. 15. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Meg kerdeztem tole, es azt mondta hogy nem tudja
2013. márc. 15. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont gyerekesek vagytok, de nagyon, Nem tudja, mit akar.Én a helyedben a tanulássl lennék elfoglalva ennyi idősen, nem a pasikkal.Már nem sértésből...
2013. márc. 15. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:
mellette lehet tanulni is. Nem sertodok meg :)
2013. márc. 15. 19:03
 7/9 Andii1 ***** válasza:
babáznék.
2013. márc. 15. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha azt mondja, hogy ő sem tudja az azért gáz.. mert ha valakivel együtt járok akkor az azért van mert szeretem..ha nem tudom, hogy szeretem-e akkor a kapcsolatnak is lőttek.. :/

Nekünk ilyen problémáink soha nem voltak (mondjuk 1,5hónap alatt..) ..

14/l.

2013. márc. 15. 20:27
 9/9 A kérdező kommentje:
20:25 jo nektek :) koszonom a valaszokat . Mi is meg csak most leszunk 2 honapja egyutt
2013. márc. 16. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!