Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok. Mit tegyek? Megbolondulok
Nagyon szeretem.. Nem vagyunk együtt...sajnos.. /szerencsétlenek vagyunk ,mint az állat... Folyton, minden egyes nőre féltékeny vagyok, ha.valakivel hülyéskedik, beszólok a csajnak és tök szomorú es ideges leszek.. Érzem, hogy szeret.. de néha meg azt érzem h "ugyanmar mit akarna tőlem.? Nálam sokkal jobb csajokkal dumálhat." Bezzeg, ha én beszélek más pasikkal (mintha magamat látnám), röhögve megjegyzést tesz, hogy vigyazzak, mert a barátom egy nagy darab állat..es mondtam, hogy nem a barátom a pasi... Néha meg azt erzem h nem is erdeklem..de aztán megint úgy néz rám, mintha szerelmes lenne ... Nem volt köztünk semmi, egyszer találkoztunk kettesben , elmondtam h szerelmes vagyok belé, nem volt meglepve, de ő "borzalmas ember" többször elhatároztam h elfelejtem..próbáltam kerülni..de nekem jön, rám lép, aztán megfogja a karom.. máskor meg semmi.. Ha a közelében vagyok direkt háttal áll,vv h véletlen se lasson, később meg bámul es mosolyog, mint egy fakutya...
Nagyon szeretem....jobban,mint kellene..de miert teszi ezt velem?? Azért mert tudja h szerelmes vagyok belé?? Mit tegyek?? .:'(
19/L
"de miert teszi ezt velem?"
Nem tesz veled semmit, pont ez a bajod. Láthatóan nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!