Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod mennyire féltékeny típus? Az enyém nagyon betegesen!
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 22:15
2/8 anonim válasza:
szerencsére semennyire,e gyáltalán nem birom elviselni a féltékenykedést. Nálam ez szakitó ok.
3/8 anonim válasza:
"nem birom elviselni a féltékenykedést."
De azért ő majd viselje el ha megcsaltad 5-10 alkalommal :D
De ha rá mer kérdezni instant ban a soviniszta állatnak!
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán. Bízik bennem, bízom benne. Így működik: kölcsönös bizalom, no csalás. Meg sem fordul a fejében, hogy mikor az egyébként szinte csak fiúhaverjaimmal lógok (akiknek a fele kb. akar is tőlem valamit, vagy akart), bármi történhet köztem és más közt. Ugyanígy vagyok vele én is. Néha barátaival töltött este után egész rakat pózolj csajjal kép kerül ki róla, de tudom, hogy hűséges. Szeret engem, én is őt, ennyi a lényeg. Bízunk egymásban, a többi csak rizsa.
5/8 anonim válasza:
Természetesen itt a tulzott hülye féltékenységre gondoltam. Én addig nem vagyok féltékeny amig érzem hogy szeretnek, a férjem is nagyon jól tudja hogy szeretem és nem csalom meg. Nem bántásból mondom de mivel tudom hogy nincs túl sok tapasztalatod a kapcsolatok terén föleg a hosszú kapcsolatok terén igy nem hinném hogy tudod hogyan is működnek ezek. Tudom miről ebzsélek, csaltak már meg és olt betegesen féltékeny barátom is.
6/8 anonim válasza:
Mindketten féltékenyek vagyunk valamilyen szinten imponáló is a dolog :)
7/8 anonim válasza:
Az enyém egészségesen. Szerintem bizonyos fokú féltékenységre azért szükség van egy kapcsolatban... Ha a pasidat tökre nem zavarná hogy kivel mikor mit csinálsz az lenne a probléma. Persze megvannak a határok.
8/8 anonim válasza:
Az en volt parom semennyire nem volt az..legalabbis nem mutatta ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!