Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a pasik többsége nehezen tudja kimutatni ha szerelmes?

Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerű. Aki kimutatja az érzelmeit, az gyengének és sebezhetőnek érzi magát. A férfiak nem szeretik, ha gyengének látják őket, ezért. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szeret...
2008. jún. 12. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem mondanám azt, hogy a férfiak többsége...nem szabad általánosítani. Inkább vannak olyan férfiak, akik nem tudják kimutatni az érzéseiket.

Ennek is sok oka lehet:

- az enyén fél a csalódástól

- egyszerűen ilyen beállítottságú

- bár szerintem, és ez az én egyéni tapasztalatom, ha egy férfi igazán szerelmes, nem tudja elnyomni magában, akarva akaratlanul is kimutatja apró gesztusok formájában szerelmét.

Az én párom is kezdetekben, mikor még csak ismerkedtünk, nagyon zárkózott volt, nem engedte, hogy megismerjem, nem mutatott érzelmeket. Ettől függetlenül én nagyon nyitott voltam felé, és megtört a jég. 2 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást. Minden nap elmondja, hogy szeret. Már én mondom neki, hogy felesleges elmondani ennyiszer, de ő úgy érzi, hogy ki kell mondania.

A férfiakat nehéz megérteni, de nem lehetetlen!:)

Petranova

2008. jún. 12. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En nem mondanam azt h ha egy srac igazan serelmes akkor nem mutatja ki az erzelmeit...9 honapja van baratom, el sem tudnam kepzelni milyen lenne ha nem olelne meg, nem mondana el nekem milyen szepnek lat, ha nem mondana el h en vagyok a mindene, ha nem irna nekem ha hianyzom neki, ha nem adna ide a felsojet ha hideg van...ezek apro dolgok, de a szerelemet nem tudom elkepzelni ezek nelkul....szerintem ha egy fiu szerelmes, elobb utobb beadja a derekat:)
2008. jún. 12. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jelent gondot beszélni az érzéseimről, szeretem elmondani a barátnőmnek, hogy mennyire szeretem.

Nálunk inkább ő az, aki nehezebben fejezi ki az érzéseit :)

2008. jún. 12. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan srácok, akik kimutatják, és persze vannak olyanok is akik nem, és sztem mindkettő tök természetes dolog. Az én barátom kimutatja, de csak ha kettesben avgyunk, úgy igazán, barátit társaság előtt pedig inkább én bújok hozzá jobban,ő csak mértékkel.

Az apró jelekből biztosan levehető h mit érez irántad, nem kell feltétlen minden percben kimondania hogy szeret téged.

2008. jún. 12. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet csak fél kimutatni, vagy csak taktikázik, esetleg fáradt és ezért kedvetlen, mert nem sok ideje marad arra ami fontos, vagy nem akarja h bebiztisítva érezd magad, és szeretné ha tepernél, kezdeményeznél, de az is lehet, hogy megbízik benned, és megszokta és biztos benne, hogy szeretitek egymást, hűségesek vagytok, és ezért nem erölteti meg magát.

Vagy fél ha sokszor mondogatja, akkor tuti azt hiszitek csajok, hogy vaj van a pasik füle mögött, azért puncslnak, meg terelnek, vagy magyarázkodnak.

Nem akarják sem féltékenykedéssel, sem rátelepedéssel tönkretenni a kapcsit. Vagy nem akarják, hogy megunjátok őket.

2010. nov. 6. 03:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát fél hogy sok lesz a csajnak, hogy rátelepszik, vagy elbízza magát a lány esetleg, bebiztosítva érzi magát és már nem jár a pasi kedvében, így ő sem fogja kimutatni annyira hogy szereti, és ettől elbizonytalanodhat a lányban.

Félnek, hogy megunják őket. De lehet csak nem szeretnék beismerni, mert félnek a koppanástól, vagy nőiesnek tartják az érzelgősséget.

Bár aki nagyon szerelmes úgyis látszik rajta, még ha kicsit is. És a kimutatás az nem attól függ hányszor mondja ki, a tettek a tekintet sokkal őszintébb, mint a szavak. Olyan meg nincs, hogy valaki nem tudja kimutatni, mindenki ki tudja mutatni, ha vannak érzelmek, kérdés hogy akarja e kimutatni, valaki ki akarja, valaki nem, ez csakis rajtuk múlik, még ha ösztönös is.

2010. nov. 18. 08:57
 8/8 Cintia1230 válasza:
Sziasztok! 18 éves lány vagyok! Írt a párom nekem egy szerelmes verset üzenet formájában és én megmutattam valakinek amit neki el is mondtam!Erre ő kicsit kiakadt ,h miért mutatom meg másnak ha ő ilyeneket ír nekem mert nem szeretne ezáltal mások előtt gyengének ,sebezhetőnek látszani!Pedig csak dicsekedni szerettem volna vele ,j milyen párom van! Szerintetek ez normális ,h így reagált?
2014. dec. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!