Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki az aki éppen magányos? (27/F)

Figyelt kérdés

Hogyan viselitek el? :(

Én rettenetesen szenvedek, hogy nincs kinek fogni a kezét, nincs kinek mondani: szeretlek.

(Köszönöm a válaszokat!)

2013. ápr. 3. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Te ugye az a tipusu pasi vagy, aki kiirja üzenöfalra, hogy:

"Ma este mozi valaki?" Amire harom oraval azutan az egyetlen reakcio a sajat like-od.

Engem tenyleg erdekel, hogy mit varsz ilyen kerdestöl!

2013. ápr. 3. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem talált. Én az a srác vagyok aki valóban komolyan gondolkodik és sajnos hiába tett meg mindent, hiába szeretett és megbecsült, sajnos 4 év után jött egy srác aki majd jobb lesz mint én. Mondta a lány és itt hagyott. Én már bármit mondhattam csak a vádolt fél szerepét tölthettem be.
2013. ápr. 3. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rossz érzés, hogy lecseréltek egy másikra, de ilyenkor arra kell gondolni, hogy nem ő volt az igazi.

Tudom milyen érzés magányosnak lenni (nekem majdnem 6 éves kapcsolatom ment tönkre pedig már esküvőre készültünk), de az ilyesmit nem lehet erőltetni. Majd akkor találsz valakit, amikor nem akarod annyira görcsösen. Ne legyél kapcsolatfüggő, élvezd ki az egyedüllét előnyeit is, még ha most nehéz is.

2013. ápr. 3. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
tartósan nem vagyok az, csak egy rövid időre akkor, amikor valakivel próbálkozunk és megint rájövök, hogy az illető meg se közelíti azt, akit keresek.
2013. ápr. 3. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Pedig akkor nyilvánvaló. Kimondom, társfüggő ember vagyok. Így egyedül képtelen vagyok bármire is :(
2013. ápr. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!