Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ilyen helyzet állna fent a párkapcsolatotokban?
Van egy, nem szívesen nevezem így, egy ember(srác), aki megakarja fektetni barátnőmet mindenáron. Egy cseppnyi tisztelet nincs benne a kapcsolatunk iránt. Folyamatosan fűzi a barátnőmet. Mit tegyek? Hagyjam inkább és majd megunja ... és törődjek a jövőnkkel, épp tervezem barátnőm eljegyzését...
Vagy pedig verjem nagydobra a dolgot, keresem meg a gyereket és alaposan beszéljek a fejével. De félek ha bizalmatlanságra adok okot barátnőm nem hisz bennem többé.
25/f
Amiről én tudok azok sms-ek. Azt ,hogy találkoznak e nem tudom de nem hiszem mert feltűnne. Már egyszer eljátszottam egy féltékenységi kirohanást még egyszer ilyet nem szeretnék.Csak számon kértem a barátnőm egy pasi miatt, még egy ilyen a biztos bizalmatlanságot idézné elő, a barátnőm szemében.Ez miatt is majdnem oda lett a kapcsolatunk.Ismerem a gyereket vagy is bátorkodtam kideríteni ki ez a szemét. Egy komoly kapcsolata nem volt az életében, csal alkalmi. És hát igazat megvallva egy nyikhaj, nem lenne érdemes megverni mert hátha komoly baja esne, és amúgy sincs kedvem ez miatt elcseszni az életem, bíróságra mászkálni stb.. A barátnőm folyton hárít, de nem igazán határozott nemmel.
Arról megvagyok győződve hogy szeret és nem csalna meg. De csak ez bosszant hogy furkálják a kapcsolatunk. Van hogy már aludni sem tudok. Nehéz elfelejtenem és nem törődnöm vele.
köszönöm az eddigi segítségeket!
Én nőként mondom, hogy az ilyesmit szeretem magam intézni. Ha nagyon nem tudom lekoptatni a srácot, akkor kérném a párom segítségét hozzá, de akkor sem azt, hogy verje meg. Ha pedig a párom megverné a srácot, én még rá is mérges lennék, lehet, hogy nincs igazam, de akkor is. Úgy érezném, hogy nem tart képesnek arra, hogy kezeljem a helyzetet, és neki kell közbelépnie, mert én béna vagyok hozzá.
25N
"A barátnőm folyton hárít, de nem igazán határozott nemmel."
Ez +sms-getés nem jó jel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!