Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy állítólag szép vagyok, mégsem kellek senkinek?
hmm oké akkor nézzük a többi lehetőséget
1.nem vagy te olyan okos csak hiszed
2.uncsi vagy
3.beképzelt vagy meg flegma
4.rossz a kisugárzásod taszítod a népet :D
stb stb
ja, nálam is ez a téma, mindenki szerint szép vagyok, de senki nem akar velem járni
nemrég kiderült mi volt... egy csaj aki rühell, elterjesztette hogy nemtomhány pasival lefeküdtem. olyan pasikkal, akik nagyonnagyon nem helyesek szegények, szóval én nem akartam tőlük semmit.
hát persze hogy egyik sem tagadta le, nekik büszkeség ha azt hiszik, voltam velük
így minden normális azt hiszi, orvas k vagyok, aki csak a lúzerekre hajt
nem is lesz pasim ebben a városban, meg ahova terjed a híre
szóval hasta la vista hungary, irány olaszország, ott talán lesz tartós kapcsim
az utolsó válaszadónak szeretnék idézni
"Bajnokok, vesztesek, mindkettő egyremegy
Nefigyeld, hogy néznek rád azok az emberek
Akik nem látnak beléd, mert nekik annyi is elég
Hogy mások azt mondják, micsoda egy szemét
Szerinted szeretni vagy szidni a könnyebb?
Holnap megbánják azok, akik tegnap leköptek. "
szóval aki normális az megpróbál ismerni aki meg hisz a pletykának az úgy is hülye és nem érdemes ismerni.
kedves 25-ös... nem így van, ha a sértett, elutasított kanok már csak büszkeségből is, de azt mondják hogy igen, megvoltam nekik, elhiszi a normális is!
sajnos!
merthogy Pasi mondja, akkor nem hazugság... ja... nem
nem csodálom h rühell valószínű értelmesebb lehet nálad, mert te az írásod alapján hát inkáb hagyjuk :D
inkább azon gondolkodj hogy a pletyka részleteiben volt e csak kamu :D
Egy kép jöhet nekem is, akkor mondok véleményt a külsődről, a belsődről meg írj minél többet!
A kisugárzásodat meg csak élőben látnánk, de mosolyogj sokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!