Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy állítólag szép vagyok, mégsem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
A környezetem szerint szép vagyok, általában tetszem az embereknek, mégsincs senkim már 2 éve, még alakulóban sem. Pedig nem csak a külsőre megyek, csak valami fogjon meg benne. De még a kevésbé helyes fiúknak sem kellek. Nem tartom magam buta lánynak, a korosztályomnál érettebb is vagyok szerintem, viszont tudom, hogy bennem van a hiba, csak nem tudom, hogy pontosan mi lehet, ami ennyire taszító, és hogy mit tehetnék. 18/L2013. ápr. 2. 23:31
11/31 anonim válasza:
Ezt valójában élőben lehet eldönteni. Egy kép, pár sor
kevés ehhez.
12/31 anonim válasza:
fenáll a gyanú hogy ribanc vagy...ez nem könnyű dolog de lehet vele teljes életet élni.:D
13/31 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy ennyiből nehéz rájönni, csak mégis kíváncsi lennék, hogy mi az oka.
2013. ápr. 2. 23:38
14/31 anonim válasza:
ha külsőddel valóban nincs gond akkor lehet h nem rossz helyen keresgélsz. vagy sokan úgy vannak vele h "úgyse kellenék neki" aztán meg se próbálnak rádnyomulni. vagy tán túl csöndes vagy? ...ilyesmi lehetőségek jutnak eszembe hirtelen
15/31 A kérdező kommentje:
Ribanc? Eddig egy barátom volt, eddig csak vele feküdtem le.
Igen, csendes vagyok kicsit..Vagyis, nem az, hogy csendes, inkább nem mindenkinek nyílok meg.:) Lehet, hogy ez a baj..
2013. ápr. 2. 23:39
16/31 anonim válasza:
fürödj, az növeli az esélyeket... és egy lány attól, hogy szép nem biztos, hogy lesz pasija, ha sok szép lány van körülötted akkor nem biztos, hogy téged szúr ki
17/31 anonim válasza:
Figyi küld képet és írj magadról, hátha segithetek. (ne parázz csak segítek szívesen ha gondolod)
18/31 anonim válasza:
tehát inkább volt egy barátod és azzal le is feküdtél ...
19/31 A kérdező kommentje:
Vele együtt voltam fél évig, azóta nincs senki.
2013. ápr. 2. 23:41
20/31 anonim válasza:
Amiket írtál azok alapján nem látjuk meg benned a hibát, ha a külsőddel van a baj, akkor azt kép nélkül meg nem mondjuk, ha pedig más lenne a bibi, akkor ahhoz több infót kéne elárulnod =).
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!