Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ér többet a nőknek a büszkeségük, makacsságuk mint a boldogság?
Figyelt kérdés
adott egy csaj aki hülyeségen összebalhézott egy fiuval féléve már,azota sincs senkije egyiküknek sem,azelőtt nagyon jol elvoltak bár éppen csak elkezdtek járni.majd mikor a fiu félév mulva odaáll a lány elé,hogy még szereti,probálják meg beszéljék meg, a lány nem tud mondani egy értelmes,logikus indokot miért ne,csak nemet mond...miért? büszkeségből! mert anno nemet mondott most is,pedig tudja,hogy jo volt ezzel a fiuval,és jo lehetne,csupán meg kellene beszélni a problémát,tisztázni a dolgokat és megismerni egymást...miért ilyen makacsok a nők,hogy ha 1x nemet mondtak,akkor az fontosabb mindennél? holott lehetne másképp is,miért nem tudnak hinni abban.,hogy igensi lehetne jo a másikkal,csak tenni kellene érte,mert a boldogság nem csakugy a fán terem...2013. ápr. 2. 22:05
11/15 A kérdező kommentje:
utolso elötti lány nem értelek: ha vele boldog lehetnél mi a francért fontosabb neked az,hogy tartsd magad ahhoz hogy 1x már nemet mondtál? hagyd azt,és légy vele boldog
2013. ápr. 2. 22:13
12/15 A kérdező kommentje:
utolso én nem k urváztam,csak megkérdeztem van e valaki más esetleg a képben rajtam kivül
2013. ápr. 2. 22:14
13/15 anonim válasza:
Csak példa volt.
Miért kellett egyébként megkérdezni? Oké, hogy én is a
kommunikáció híve vagyok, de alaptalanul ilyet nem kér-
deznék meg. Azt amúgy is megérzi az ember, ha mellette
a csaj másfelé kacsintgat.
14/15 anonim válasza:
Már nem érdekled, előfordul. Te is továbbléphetnél. Ha nálad kezdeményezne egy lány, aki nem az eseted, te is nyugodtan mondhatnál nemet, magyarázkodás nélkül. Úgysem elég egy kapcsolathoz az, hogy nincs logikus ellenvetésed, amit a másik is elfogad.
15/15 anonim válasza:
Gondolom a fiú a kisujját nem mozdította, hogy igazából meghódítsa a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!