Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy pasi tud horgolni, varrni, hímezni, főzni?
Figyelt kérdés
Amellett rendes,jóképű,sokat sportol és izmos. Sok mindenhez ért leginkább a barkácsoláshoz és a sporthoz.2013. ápr. 2. 20:45
21/31 anonim válasza:
nem gaz... jo lenne ha nem nyaggatnanak azzal pl hogy varjak fel egy gombot, vagy egy egyszerubb kajat ossze dob... jo lenne :)
22/31 anonim válasza:
inkább az a gáz, hogy manapság már a lányok többsége nem tud, én mondjuk igen, de kötni szeretek a legjobban :)
23/31 anonim válasza:
Csak megsúgom, hogy manapság nagyon sok nő nem tud kötni sem.
24/31 anonim válasza:
Látos, 16-os már jelentkezik is:DD
25/31 anonim válasza:
Hát én örülnék egy ilyen pasinak, legalább tudnék valakitől tanulni, kislányként én is mindig hímeztem, de főzni nem tudtam kitől megtanulni( a mondat eleje a lényeg, a többi zárójeles infó, csak belemelegedtem az írásba)
26/31 anonim válasza:
10-es AHahahaha u XDXD
És miközben te mindezt csinálod, majd a feleséged elmegy dolgozni, te meg megfőzöd a finom ebédet.
27/31 anonim válasza:
Van egy barátnőm, akinek a férje mind ezt csinálja. Ő jár bevásárolni, ő főz, mos takarít, de úgy, hogy az őrjítő. Ha bemegyek hozzájuk, már hozza a vendégpapucsot. Rögtön felsepri, amit a cipőmmel behoztam az előszobába. Jól főz, de olyan visszás, ahogy a kis köténykéjében ott áll a fakanállal. Ha kezet mosok, utánam kimossa a csapot. A barátnőm bírja, én megvesznék egy ilyen embertől.
28/31 anonim válasza:
Én személy szerint még kötni is tudok mivel textilipari iskolában kezdtem ott meg kötelező volt ilyeneket csinálni és a többi is illik rám:)
29/31 anonim válasza:
egy varrodában vagyok kisfőnök, értek egy-két dologhoz.
30/31 A kérdező kommentje:
Horgolni,varrni meg ezeket kiskoromban dédszüleimtől tanultam télen mert akkor kint nem volt sok munka mert kis tanyaszerű helyen laktunk.
2013. ápr. 3. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!