Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves vagyok, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
majdnem 4 hónapja van barátom és már le is feküdtünk, nagyszülőkkel élek, apám anyám 3 évesen eldobott így tőlük segítséget nem kapok, mert nem ismerem őket, és a nagyszülők nem engedik h ott aludjak a páromnál és tényleg szeretjük egymást majdnem fél évig ismerkedtünk aztán úgy tudtuk h szeretjük egymást és összejöttünk, mindent tudunk egymásról, és úgy bánnak velem mint ha egy utcalány lennék h csak azért akarok ott aludni h szexeljünk nem tudok mit csinálni, segítsetek :(
2013. ápr. 2. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor csak fogd magad és menj el. Esetleg mondd,h egy bnődnél alszol. Vagy csak, hogy "majd jövök". 17 vagy, nem 11... Amúgy én is 17 vagyok :D
2013. ápr. 2. 19:00
 12/19 A kérdező kommentje:
csak akkor kihívják a rendőrséget utána ha haza értem vagy hoztak akkor bezárnának, vagy elküldenének apámhoz, aki alkoholista meg van neki egy csaja akivel utáljuk egymást apu csecsemőkorunkba 3 éves koromig mindig vert minket és nem szeretnék hozzá kerülni
2013. ápr. 2. 19:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Figyelj ha bármit mondasz és nem jó nekik akkor lázadj! Te mindet megpróbáltál,de ők semmire nem reagálták. Én nyugodt szívvel cselekednék ellenük ha ők ilyen csökönyösek.
2013. ápr. 2. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen durva a helyzet töltsd be a 18-at és szabad ember vagy...
2013. ápr. 2. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Ennyi, akkor tényleg megvárod a 18-at. Már csak egy év. Sima ügy. :)
2013. ápr. 2. 19:03
 16/19 A kérdező kommentje:
lázadok, itthon se csinálok semmit sose nem tanulok, amióta megtiltják nekem h vele legyek , suli után megyek ide oda mikor a párom nem dolgozik akkor hozzá, és 5-6 körül megyek haza
2013. ápr. 2. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezd meg az #5 kommentelő kérdését :) Ha az sem válik be akkor mondd azt hogy a bnődnél alszol és kérd meg az egyik bnődet hogy falazzon neked. Ha ez sem működik akkor esetleg menjetek olyan helyre ahol senki (még a rendőr sem!) keresne titeket. :) Sok sikert előre is .
2013. ápr. 6. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:

hát ha így viselkedsz, akkor ne csodálkozz, hogy nem engednek el. maradj nyugton, szerintem azért kibírjátok, ha nem alszotok együtt..

és mi az hogy a nagyszülők őskövületek? azért több tiszteletet. és manapság már ők is haladnak a korral. szerintem van hogy a nagyszülők "lazábbak" mint a szülők...

2013. ápr. 13. 00:50
 19/19 A kérdező kommentje:
az én nagyszüleim nem haladnak a korral egyáltalán, szerintük házasságig kellett volna várnom a szeretkezéssel stb..
2013. ápr. 13. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!