Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves vagyok, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
majdnem 4 hónapja van barátom és már le is feküdtünk, nagyszülőkkel élek, apám anyám 3 évesen eldobott így tőlük segítséget nem kapok, mert nem ismerem őket, és a nagyszülők nem engedik h ott aludjak a páromnál és tényleg szeretjük egymást majdnem fél évig ismerkedtünk aztán úgy tudtuk h szeretjük egymást és összejöttünk, mindent tudunk egymásról, és úgy bánnak velem mint ha egy utcalány lennék h csak azért akarok ott aludni h szexeljünk nem tudok mit csinálni, segítsetek :(
2013. ápr. 2. 18:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nagyanyád nem enged el?:DD
2013. ápr. 2. 18:47
 2/19 A kérdező kommentje:
igen de ebbe mi a vicces?
2013. ápr. 2. 18:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Magyarázd meg nekik, hogy te tényleg nagyon szereted őt és ilyenek. Hogy neked nem a szex a fontos és nem azért akarsz vele aludni. Ha kell akkor ígérd is meg nekik, hogy nem fekszel le vele(aztán szegd meg az ígéreted ;D)
2013. ápr. 2. 18:51
 4/19 A kérdező kommentje:
természetesen ezt is mondtam nekik és azt mondták hogy nem érdekli őket én se meg a párom se .. :S
2013. ápr. 2. 18:53
 5/19 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezd meg tűlük, hogy mi az oka, hogy nem engednek. Féltenek vagy nem szeretnék, hogy boldog legyél?

(nekem ez a kérdés bevált)

2013. ápr. 2. 18:54
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Csak szimplán őskövületek már elnézést. Megvannak ragadva a maguk koruk elvárásainak.

Meséld el nekik hogy ez a 21. század így szokás. És hogy azt akarják hogy boldogtalan légy akkor jó úton haladnak afelé...

2013. ápr. 2. 18:57
 7/19 A kérdező kommentje:
azt mondták h nem akarja h kihasználjon..ő 24 éves lesz 22.-én, és komolyat szeretne, érzem is és mondta is
2013. ápr. 2. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Ha nem érdekled őket akkor azt csinálsz amit akarsz... Akkor nem értem mi a gond? Ha ígíis úgyis leszarnak akkor menj el a barátodhoz.

2013. ápr. 2. 18:58
 9/19 A kérdező kommentje:
#6 ezt is mondtam már, és nem használt :(
2013. ápr. 2. 18:58
 10/19 anonim ***** válasza:
ha 24 éves akkor meg miért használna ki?! Mond meg neki hogy komoly tisztességes ember. Manapság a fiatalság az éretlen és a fiatal srácok használják ki a lányokat.
2013. ápr. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!