Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek még olyan pasit, mint én, akinek még egyetlen egy lány se mondott nemet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen amelyik nőt kinézem magamnak az megvan!!! Nincs olyan hogy nincs meg :)2013. ápr. 2. 18:08
11/17 anonim válasza:
szerintem lépj ki a sims-ből ez a véleményem és menj csajozni
12/17 anonim válasza:
1-2 hónap? Mi ez? Én nem egy valakit ismerek akik bulikban szedtek fel csajt, aztán egyből döngették, és a következő héten meg jöhetett a következő...... Főleg ha bulikban szedsz fől ribiket, 1-2 hónapnál, egy félénk kisfiú gyorsabb lenne, akinek fogalma sincs a szexről, de azért nagyon profi vagy! :-)
13/17 anonim válasza:
Ha ennyire menő vagy, akkor minek kérdezgetsz itt? Hogy itt fényezzük az önbizalmadat?
"Ismertek még olyan pasit, mint én..." Én téged sem ismerlek, és messziről jött ember azt mond, amit akar.
14/17 anonim válasza:
ha attol jobban erzed magad h ilyeneket talalsz ki akk nyugodtan..cuki vaagy ^^ am..ha megis igaz akkor ugyis lesz aki nemet mondd..de nem hiszem h igaz..olyan nincs hify valaki mindenkinek tetszen! usmwrek pont egy ilyenembert Kirol gondoltam h minden csajnak jo..nagy kujon. de eddig kettő nemet mondott neki..durva nem?
16/17 anonim válasza:
Hogyne. Ismerek még olyan öntelt, egoista és ezáltal szánalmasan hülye pasit, mint te :))
17/17 anonim válasza:
ha attol jobban erzed magad h ilyeneket talalsz ki akk nyugodtan..cuki vaagy ^^ am..ha megis igaz akkor ugyis lesz aki nemet mondd..de nem hiszem h igaz..olyan nincs hify valaki mindenkinek tetszen! usmwrek pont egy ilyenembert Kirol gondoltam h minden csajnak jo..nagy kujon. de eddig kettő nemet mondott neki..durva nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!