Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és pasikon sikerült komoly kapcsolatot találni fiúk, lányok? 23/F
FOS!!!
Akkor mesélek 1 kicsit:
Én egy 23 éves fiú vagyok, 3 társkereső oldalt próbáltam ki, ebből ez volt az egyik. Ezen az oldalon csupa negatív tapasztalataim vannak:
- az oldal profitorientált, vagyis ha nincs prémiumod, kb. semmit sem tudsz tenni: nem látod ki nézett meg, nem tudsz üzenetet írni, nem nézheted meg más képeit
- az oldalon a legtöbb visszautasító szöveg az volt, hogy "csak kíváncsiságból vagyok fent", "bocs, de nem keresek komoly kapcsolatot", vagy egyszerűen nem is méltatnak válaszolni sem
- A lányok 90%-a csak azért van fent az oldalon, hogy megnézze, hány pasinak jön be, illetve ha önbizalomhiányos és az ha bejelölik 600-an talán megnyugszik és törli magát...
- Kedvencem, amikor egy csaj más csaj képeivel ismerkedik, fogtam már ki ilyet....az istenért se akarta hogy megkeressem facebookon, kettőt találhatsz miért :)
ÉRTELMES LÁNY NEM VADIDEGENEK KÖZÖTT KERES PÁRT
igen 21/f
Viszont az oldalon nem is beszélgettünk, csak utólag derült ki, hogy végül is onnan kezdődött.. (én a való világbeli ismerkedés híve vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!