Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy egy "ribanc" értékeli, hogy tényleg szeretem? Tényleg nagyon tetszik, és nem csak megdugni akarom mint a többi 15-20 pasi. Szóval szerintetek lehet, hogy kezd megváltozni, komolyodni vagy a "vér" nem válik vizzé?
Figyelt kérdés
Mostmár 1-2 hete járunk, de màr elötte egy hónapig kavartunk, mire sikerült döntenie... :)
16f
a csaj 15.
2013. ápr. 2. 16:39
21/28 anonim válasza:
20-Annyira bírom mikor valaki-mint te-ennyire hülyére akarja enni az embereket:DD
22/28 anonim válasza:
nem eszek én hülyére senkit :)) de most komolyan. annyira hihetetlen, hogy léteznek emberek, akiknek nincsenek sztárallűrjei az életében, aki él, nem érdekli, h ki mit gondol, mert jól érzi magát? én nem tudom, totál elképedek azon, amiket itt olvasok. nekem az összes barátom így él, így gondolkodik, ahogy én is. a férjem is persze. itt meg a fél bagázs énmarháramindenttudokésmegismondom, tulajdonképpen idegenek életébe lát bele, és meg is mondja, hogy mi a frankó... a másik meg szendeszűz, akinek az is lotyó, aki miniszoknyában jár, vagy nem 120 kiló. normálisan tényleg nem lehet?
23/28 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hányan dugták meg eddig a lányt? A lány mondta, vagy mindig te tartottad a gyertyát?
24/28 A kérdező kommentje:
öö sokat beszèlgettem vele onnan tudomy :)
2013. ápr. 2. 20:39
25/28 anonim válasza:
24-álmodban:DD mert ha beszélgettél volna, és az igazat tudtad volna, ez a kérdés ki sem irodott volna:DD
26/28 anonim válasza:
22-Bocs, de lehet, hogy ezt a szöveget van olyan elvetemültke, aki ezt benyeli-én nem:D Gondoltam, csak szólók, hogy velem kapcsolatban nehogy azt hidd, hogy a szöveged célba ért.
27/28 anonim válasza:
Kérdező, a legjobbat akkor teszed a lánynak, ha elfelejted:D
28/28 anonim válasza:
mert szerinted engem érdekel, h te mit veszel komolyan és mit nem? hagyjuk már, ez több mint nevetséges. konkrétan arról akarsz meggyőzni, hogy hazug kurv@ vagyok, csak mert szerinted nem létezik olyan, aki nem az. nem érzed ezt 1 kicsit szánalmasnak? ja és még vmi. a véleményedet, a kommentjeidet és a kóstolgatásaidat is nagyívben lesz@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!