Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az lehet, hogy egy "ribanc"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet, hogy egy "ribanc" értékeli, hogy tényleg szeretem? Tényleg nagyon tetszik, és nem csak megdugni akarom mint a többi 15-20 pasi. Szóval szerintetek lehet, hogy kezd megváltozni, komolyodni vagy a "vér" nem válik vizzé?

Figyelt kérdés

Mostmár 1-2 hete járunk, de màr elötte egy hónapig kavartunk, mire sikerült döntenie... :)

16f

a csaj 15.

2013. ápr. 2. 16:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
7-Kérdező, szerintem rosszul tudod, ezer volt a csajnak, ne csalj a számokkal-csak pontos adatokat adjál, hogy ne vezesd félre a Gyik közönségét.
2013. ápr. 2. 16:55
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
7-Vagy 1500, az jobban fekszik? Szerintem jobb lesz, 1500 pasi, tud ez a nő valamit, valami olyat, amit te sosem fogsz.
2013. ápr. 2. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
Mi az, hogy leribancozod, de elvileg szereted, meg járni akarsz vele? Ez rohadt gáz.
2013. ápr. 2. 16:56
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
10- 30 évesen az a nő aki kiakarja tartatni magát, az aktuális pasival, az max. 1-et mond:DD Mert abban a pillanatban mikor a faszi kérdezi, bizonyára kihagy a memóriája:D
2013. ápr. 2. 16:57
 15/28 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor kérdezek mg egyet. Ha adott egy csaj, fűvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. de ettöl függetlenül SZERETED, akkor hogy hivnátok? :D
2013. ápr. 2. 17:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egy csaj, aki szeret szexelni.
2013. ápr. 2. 17:03
 17/28 anonim ***** válasza:

" Ha adott egy csaj, fűvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. "

Akkor neked ne kelljen ez a nő. Minek? Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem.

2013. ápr. 2. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:
15 évesen kizárt! legkorábban 25-30 évesen jöhet meg egy nő esze.
2013. ápr. 2. 17:04
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
*Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem. Majd a távolból integettek egy másnak, csókott dobva, és rebegitek integetve a Szeretleket.
2013. ápr. 2. 17:05
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
köszi a feltételezést :D férjnél vagyok, 5 éves gyerekkel, tehát 24 évesen lettem terhes. és a férjem az összes pasimról tud. miért ne tudna? nem voltam én sosem apáca :)) meg nem is értettem azokat sem, akik az 5 helyett 25-öt mondanak, meg azokat sem, akik 25 helyett 2-t. kinek jó az? mindenkinek van múltja. aki szeret, az szeressen a múltammal együtt, ahogy én is őt. én sem várom el, hogy szűz legyen aki elvesz :)) azt hiszem teljesen normál tinikort éltem, és igen, nem volt 20 pasim...
2013. ápr. 2. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!