Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meg fog romlani a kapcsolatunk a párommal ha szülés után 6 hétig nem lehetünk együtt?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy az csak rajtunk múlik hogy megromlik e. De azt a 6 hetet hogy lehet kibírni?
2013. ápr. 2. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kapcsolatot tönkretesz 6 hét szexmentesség, akkor az már rég nem jó kapcsolat, és így találnak egy jó indokot arra, hogy szétmenjenek. Egy értelmes férfi egyértelműen felfogja, hogy azt a 6 hetet ki kell bírni és kész, meg amúgyis ha együtt szerettek volna babát, akkor az a 6 hét elrepül azzal, hogy hozzászoknak a babához, imádják, gondozzák, stb. Ha egy férfi a gyerek születése után csak a falat kaparja, hogy mikor d*ghat már, akkor én attól menekülnék, keressen magának egy guminőt. Én is imádom a szexet, de eszembe sem jutott volna, hogy miután megszületett a baba nekünk 0-24 veszekednünk kellett volna, csak mert nincs szex. Számomra ez az egész kérdés hihetetlen.
2013. ápr. 2. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

6 hét?? Szörnyű...

Én veszélyeztetett terhesként fekszem itthon a 7. hónapja... persze szex tilalom van. És még 2 hónap mire jön a baba " a 6 hét. Közel egy évig szexmentes a férjemmel a kapcsolatunk. Persze megoldjuk máshogy, mert keze és szája van az embernek... a kapcsolatunk semmiben nem változott, párom megérti, ez van kész, nem akar a babának sem rosszat és nekem sem.

Ha ez a 6 hét bezavar egy házasságba akkor az szerintem elég szomorú :(

2013. ápr. 2. 18:00
 13/14 Egonci válasza:
62%
Ezt most komolyan kérded?? 18 hónapos a kisfiunk! Azóta 1x voltunk együtt és nem én vagyok a nő! Azt mondja minden ok de nem mond igazat. Nem csaltam meg nem is fogom szeretem és nem a sex miatt vagyunk együtt és nem is a pénz miatt a fiamat imádom! Ha nem birja ki a 6 hetet kösse fel magát!
2016. nov. 23. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyu a parodon mulik...

Sztem nem lesz baj

van kezed szad😃6 het hamar elmegy

Igaz h sokan felrelepnek ilyenkor de nem a szex hiany miatt

hanem besokalnak a felelössegtöl,a gyerektöl es szexbe menekülnek

Nincs miert aggodnod

nalam is volt 6 het.mütet miatt

megoldottuk😃

Es szeretnenk babat mütetem miatt vszinü veszelyeztetett terhes leszek

bevallom sok idö.felek is töle h ö es en is h fogom birni

de kar ezen aggodni.

Boldog baba varast kivanok😊

2019. jún. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!